Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

za pocetak...

pooozz svim FITOVCIMA...

Eto i mene da vam se pridruzim. malo googlam na netu, pa pronadjoh ovu veoma zanimljivu stranicu. sve pohvale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - puno zanimljivog i korisnog sadrzaja.

nastojim se sto vise baviti nekom aktivnoscu, bilo to teretana, voznja biciklom, ili trcanje. prije par godina (3 - 4 ) krenula sam u teretanu svjesna da moram izgubiti koji kilogram. pocetak je bio astronomski tezak, jer godinama nisma svoju guzu pomaknula; ali uz puno truda i volje kile su slazile. promjena prehrane mi je uvelike pomogla. nisam nikada bila na ovim UN, mesnim, vocnim djetama, jer to nisam mogla podnjeti ni fizicki a ni psihicki. priznajem volim papati finu hranu. pripazila sam koliko jedem i kako kombinirati namjernice. ponekad sam znala biti gladna i osjecati prazninu u zeludcu, ali to je bilo posljedica toga sto je zeludac naucio biti do vrha pun ( znala sam se prezderavati). puno bolje se sada osjecam, nego u tom periodu moje pretilosti. teretana mi je sastavni dio zivota, potraba da odradim tening je sve veca...
jedini moj grijeh je to sto se svakog ljeta malo opustim...dajem si oduska... pa sam se tako i ovoga ljeta malo popunila.. nastojim te kile skinuti, i dovesti se na strano, pa i u puno bolju formu.


inace sam sklona debljanju... genetika je odradila svoje. svi clanovi obitelji i daljnje rodbine su malo punasniji....tako da nemam na koga biti anoreksicno mrsava, sto na karju krajeva i nije moj cilj.

pokusvam potaknuti i pokrenuti sve svoje frendove, clanove obitelji, ali moram priznati bezuspjasno. ili su ljeni, ili sebe ne vide u ogladalu.... uvijek su tu prisutni izgovori , citiram : " nemam vremena"; " neda mi se"; " to je gubljenje vremena, imam neke druge stvari na pameti..." - sve su to losi izgovori. svako za sebe moze odvojiti pola sata ako ne i vise za aktivnost.. ja sam svoje kile skinula, sada se malo definiram...

danas je dan trcanja.... grrrrrrr


Objavljeno 01.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija