27.11.2015. Trening za majke s bebom (video)
Zorana Jagodić
Dijete ćete iskoristiti kao rekvizit, a djetetu će i ovo bavljenje njime biti zabavno pa ćete oboje uživati.
Programi treninga
24.11.2015. Zuzka: 5-minutni trening cijeloga tijela bez rekvizita (video)
Zorana Jagodić
Pogledajte Zuzkin video prijedlog kako odraditi trening u hotelskoj sobi i zaboravite ubuduće na izgovor da ne možete vježbati dok ste na putovanju.
Programi treninga
12.11.2015. Usporedba treninga: Full Body vs Split
Ivan Lepčin, osobni trener
Ovaj članak bavit će se dvama dijametralno suprotnim pristupima treningu. Full body pristup, kao što mu i sam naziv govori, obuhvaća sve mišićne skupine unutar jednog treninga. Nasuprot njemu, split workout razdvaja pojedine mišićne skupine, tako da je svaki trening posvećen samo određenim dijelovim...
Programi treninga
14.10.2015. Vježbajte na sobnom biciklu: Trening za 4 tjedna do super forme!
Zorana Jagodić
Osmislili smo višetjedni trening na kućnom biciklu namijenjen početnicima koji žele izgubiti višak kilograma ili žele steći početnu kondiciju za priključiti se biciklističkom ili triatlonskom klubu.
Programi treninga
5.10.2015. Program treninga snage za žene: kako smanjiti masno tkivo i dobiti mišićni tonus (video)
Goran Sajko, mr. kineziologije
Često me pitaju mogu li žene trenirati na isti način kao i muškarci? Općenito, žene i muškarci će imati najbolje rezultate ako koriste iste trenažne principe, slične vježbe i progresivno opterećenje. Žene trebaju raditi deadlift, čučnjeve, presove, skokove, sprinteve na isti način kao muškarci te će...
Programi treninga
1.10.2015. 6 vježbi za savršen jutarnji trening s rekvizitima
Robert Radoš, prof. kineziologije
Većini ljudi koji vježbaju, posao i druge obaveze ne ostavljaju puno vremena za biranje kada će odraditi trening. Uvijek ostaje na izbor ili vrijeme rano ujutro prije posla ili nakon posla na kraju dana. Ne možete pogriješiti što god odabrali. Slušajte samo svoje tijelo što vam govori. I jutarnje os...
Programi treninga
18.9.2015. Uključite se i vi u Hard Body Mega Izazov 3!
Sponzorirani članak
Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Kroz 12 tjedana, proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi.
Programi treninga
14.9.2015. Zuzka: Kružni bodyweight trening za stražnjicu (video)
Zorana Jagodić
Danas uz Zuzku Light radimo trening vlastitom težinom (bodyweight) za učvršćivanje mišića stražnjice koji se sastoji od 6 vježbi koje se rade u kružnom treningu, u 3 kruga.
Programi treninga
31.8.2015. Postani Hard Body certificirani fitness trener
Sponzorirani članak
Hard body je kompletan fitness sustav, koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života! Certifikacija je namijenjena svim punoljetnim osobama, fitness trenerima i entuzijastima. Cilj certifikacije je obuka polaznika za provedbu Hard body programa.
Programi treninga
18.8.2015. Medicinski fitness - povezanost korekcijskog i estetskog vježbanja (video)
Lana Novota, mag.cin. kineziologije
Pojam medicinski fitness se sve češće pojavljuje na popisu ponuda kada govorimo o načinima rekreacije. O čemu se zapravo radi ili o čemu bi se trebalo raditi?
Programi treninga
15.8.2015. Riješite se “zastavica”: Vježbe za triceps na klupi (video)
Zorana Jagodić
Predlažemo 4 jednostavne vježbe za učvršćivanje i tonus tricepsa.
Programi treninga
6.8.2015. Vježbe za tonus ramena i ruku (video)
Zorana Jagodić
Lijepo oblikovane ruke zahtijevaju održavanje tonusa mišića ramena i bicepsa. No, budući da se radi o malim mišićnim skupinama, trening ruku i ramena se može jako uspješno odraditi u jako malo vremena, s tek jednim rekvizitom - elastičnom gumom!
Programi treninga