27.4.2016. Zobene pahuljice: sve o njima i top recepti koje morate probati!
I.T.
Kada razmišljate o zobenim pahuljicama, vjerojatno vam na pamet pada samo doručak kao obrok. Našim receptima pokazat ćemo vam kako zobi nije mjesto samo u jutarnjem dijelu dana već ju na mnogobrojne načine možete iskoristiti i za pripremu ostalih obroka.
Recepti
16.4.2016. Najomiljenija slastica: 3 recepta za zdravi sladoled
Martina Banić
3 recepta za ukusne, zdrave verzije sladoleda koji će vas oduševiti svojim okusom i jednostavnošću pripreme.
Recepti
12.4.2016. 5 smoothieja s najviše vitamina C
Zorana Jagodić
Smoothie su jednostavan i brz način za svakodnevno unijeti potrebnu dozu ovog vitamina. Donosimo vam 5 recepata za smoothieje s visokom dozom vitamina C.
Recepti
10.4.2016. 10 recepata za proteinske obroke s čokoladom!
Zorana Jagodić
Na vaše i naše zadovoljstvo, skupili smo 10 recepata koji sadrže čokoladu, a pritom imaju visok udio proteina i možete ih konzumirati ako slijedite zdrave životne navike i kvalitetnu prehranu.
Recepti
6.4.2016. Recepti s rižom: 5 fit recepata s ovom nutritivno vrlo kvalitetnom namirnicom
Zorana Jagodić
Riža je kompleksan ugljikohidrat koji naše tijelo opskrbljuje energijom, stoga je nutricionisti preporučuju kao izvor energije koji treba jesti prije i poslije fizičke aktivnosti.
Recepti
1.4.2016. 8 proljetnih fit recepata
Zorana Jagodić
Predlažemo vam osam proljetnih recepata, za sve obroke, od doručka do večere, od smoothieja do juhice ili deserta… Sigurno smo da će svatko pronaći nešto za sebe.
Recepti
28.3.2016. 10 zdravih recepata s tunom
Zorana Jagodić
Donosimo vam 10 recepata s tunom: 5 u kojima se koristi konzervirana tuna, te još 5 s odrescima tune. Uslast!
Recepti
25.3.2016. 5 zdravih, slanih uskrsnih recepata
Martina Banić
U nastavku slijedi 5 zdravih uskršnjih recepata za predjelo, glavno jelo i priloge, brzih i jednostavnih za pripremu te savršenih za goste.
Recepti
23.3.2016. Najzdravija grickalica: 5 recepata za međuobrok s orasima
Zorana Jagodić
Orah je plod iz porodice orašastih plodova i jedna od namirnica koju svakako treba imati u prehrani. Izvrsno je upravo orahe iskoristiti za pripremu slasnog i nutritivno primjerenog međuobroka. Donosimo vam 5 ideja za međuobroke s orasima.
Recepti
21.3.2016. 15 vrhunskih i nagrađenih recepata sa zobenim pahuljicama
Zorana Jagodić
Volimo zobene pahuljice, ne samo zbog njihove nutritivne kvalitete, već i zbog nepreglednog niza recepata koji ih sadržavaju, a kojima se mogu napraviti vrhunske slastice. Dijelimo s vama 15 najboljih recepata sa zobenim pahuljicama!
Recepti
19.3.2016. 3 recepta za šarene proljetne salate
Martina Banić
Pomalo, ali sigurno primiču nam se sve topliji i ljepši dani. Proljeće je vrijeme čišćenja, buđenja, postupnog skidanja debelih slojeva odjeće. Kako biste se osjećali lagano i spremno za ljeto koje je pred nama, a i možda i do tada skinuli koji višak kilograma, okrenite se salatama.
Recepti
9.3.2016. 10 paleo recepata za sve obroke u danu
Zorana Jagodić
Kako bismo olakšali uvođenje paleo prehrane onima koji se na nju odluče, donosimo 10 paleo recepata za sve obroke u danu.
Recepti