28.7.2015. Brazil Butt Lift program: Kako dobiti guzu poput brazilskih supermodela!
Zorana Jagodić
Brazil Butt Lift program se sastoji od 6 različitih treninga u kojima je kombiniran kardio trening s treningom za učvršćivanje nogu i stražnjice.
Programi treninga
24.7.2015. Brzi trening na moru: vježbe koje se mogu izvoditi na plaži i u vodi
Martina Banić
Kako biste nastavili brigu za svoje zdravlje i izgled i u ljetnim mjesecima, te odlazak na plažu učinili zanimljivim pogledajte naše preporuke za vježbe na plaži ili u vodi, dobro se pritom zabavite i u formi dočekajte jesen.
Opisi vježbi
23.7.2015. Podlaktica – 20 mišića vrijednih ozbiljnog treninga
Zorana Jagodić
Mišići podlaktice aktiviraju se tijekom izvođenja vježbi za leđa i vježbi za biceps, a upravo je slaba podlaktica često smetnja za izvođenje nekih vježbi do krajnjih granica snage i izdržljivosti.
Opisi vježbi
21.7.2015. Vježbe za ispravljanje kifoze u teretani
Lana Novota, mag.cin. kineziologije
Nekako uvijek steknem dojam da se u teretanama najviše radi na bicepsu i prsima. Zbog pretjerivanja u tim vježbama nastaje naglašena unutarnja rotacija ramena te grbica u gornjem dijelu leđa, tj. kifotično držanje.
Opisi vježbi
20.7.2015. Pripremne vježbe za sezonu plivanja (video)
Zorana Jagodić
Predlažemo da prije odlaska na godišnji odmor odradite jednostavne pripremne treninge kojima ćete učvrstiti muskulaturu, prvenstveno nogu te se spremiti na sezonu plivanja.
Programi treninga
15.7.2015. 11 vježbi za trbuh s vlastitom težinom
Marina Soldo, viši trener fitnessa, STOTT PILATES® Certified Instructor, Progressive Pilates® Instruktor
Vježbi za trbuh nikada nije previše te smo uvijek spremni napraviti baš sve, kako bismo se riješili masnih jastučića i postigli ravan trbuh ili isklesane pločice. U nastavku prikazujem vježbe za trbuh s vlastitom težinom, koje oblikuju sve slojeve trbuha iz raznih kuteva, kako biste postigli što u...
Opisi vježbi
11.7.2015. Aqua bag – vodena vreća za razvoj stabilnosti i snage
Zorana Jagodić
Vodena vreća je izrađena od čvrstog materijala i ispunjena vodom. Tijekom vježbanja ovim rekvizitom, aktiviraju se sve velike mišićne skupine, dok manji stabilizatorski mišići kontroliraju pokret i čuvaju od ozljeda.
Opisi vježbi
10.7.2015. Testovi za mjerenje fizičke sposobnosti osoba treće dobi (video)
Lana Novota, mag.cin. kineziologije
Donosimo vam brze i jednostavne testove koji zahtijevaju vrlo malo opreme i sigurni su bez obzira na fizičku aktivnost osobe koja se testira. Ovi testovi su osnovni fizički parametri koji opisuju osnovne funkcionalne sposobnosti dok istovremeno odlično upozoravaju na rizik za gubitak neovisnosti o p...
Opisi vježbi
9.7.2015. Novi projekt: Budi FIT – prati Lanu
Fitness.com.hr
Fitness.com.hr vam želi pomoći da postignete željenu formu, bez obzira koje je godišnje doba, koliko kilograma ili godina imate, te želite li ili ne plaćati članarine u fitness centrima. U suradnji s Lanom Novotom, diplomiranom kineziologinjom i osobnom trenericom odlučili smo pokrenuti projekt „Bud...
Programi treninga
7.7.2015. Zuzka: 15 minuta treninga za super formu i tonus mišića! (video)
Zorana Jagodić
15-minutni trening koji će vam u kardio ritmu pomoći da još duže vrijeme nakon što ga završite topite masno tkivo i trošite kalorije.
Programi treninga
6.7.2015. Istegnite se na otvorenome uz stojeće vježbe
Marina Soldo, viši trener fitnessa, STOTT PILATES® Certified Instructor, Progressive Pilates® Instruktor
Nalazimo se u periodu godine koji je idealan za rekreaciju u prirodi. Stoga ne čudi da je većina nakon višemjesečnog boravka u omiljenim fitness centrima, dosadašnje aktivnosti preselila u prirodu, parkove, planine, na športsko-rekreativne terene i ostala mjesta idealna za trening na otvorenome. Don...
Opisi vježbi
3.7.2015. Hard Body open training - u nedjelju na Bundeku!
Sponzorirani članak
U nedjelju 05.07.2015. od 18-20 h u Zagrebu na Bundeku (na livadi pokraj jezera iznad tribina) održati će se Hard body promotivni trening. Treninzi su otvoreni i besplatni za sve građane. Dođite i probajte originalne Hard body programe, bazirane na prirodnim pokretima vlastitog tijela.
Programi treninga