Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

priroda spasava svijet

neznam za vas ali inace sam jako bolezljiva osoba. u jednom postu sam se potuzila ( POTUZI SE ZUZI, ZUZI SE POTUZI!!!!!!!!) da patim od migrene i niskoga tlaka. ima nekih koji su se tu takodjer prepoznali i raspravljali smo kako sprijeciti. jer bolje sprijeciti nego ljeciti.
 nije vezano za fitness i treninge , vise za zdravlje ali nece odmoci.
priroda nam je podarila supstancu koja se zove MATICNA MLJEC, neznam koliko je Vas upoznato s tim pa da napisem par rijeci.
kako sam napomenula sam sam bolezljiva, i imam osjecaj da sve bolesti ( gripe, viroze ... i ostalo mene nikada ne zaobidju... nazalost.). naravno kad smo bolesni idem kod DR. i njemu je najlakse pogledati i prepisati neke tabletice, pa ako te tabletice ne pomogu, on napise opet neke druge... i tako u nedogled. organizam slabi uzimanjem svih tih silnih lijekova sto je bio i slucaj samnom. uz to kao sto vec znate jako sam omrsavila u posljednih godinu - dvije te mi je imunitet oslabio.
na preporuku jedne moje drage kolegije pocela sma uzimati maticnu mljec , uz naravno predhodno upoznavanje s tom supstancom.
 
pitate se zasto sve ovo pise, jer vi mozda niste bolezljivi , i pitate se cemu sve ovo, evo nekih cinjenica o toj supstanci, i ja vam potvrdjujem da su istinite nisam dozivila iz svog primjera nebi vjerovala. maticna mlijec je izlucevina zljezdnih stanica pcela tj. nazivaju ga pcelinjim "mlijekom" . homogena gusta smijesa ( slicna medu ) a sastoji se od vode, bjelancevina, secera masti i mineralnih soli ( dobro je znati sta sve sadrzi );iznimno dobra za normaliziranje krvnoga tlaka, poveceva tjelesnu izdrzljivost te smanjuje zamor ( sto nam ukazuje da bi mogla biti zastupljena kao dodatak prehrani), jaca imunoloski sustav,  pospjesuje regenaraciju stanica i tkiva , samnjuje razinu kolesterola,  a i kazu da regulira nedostata seksualne energije ( mozda nekom pomogne i oko takih problema). 

iznimno vazno za zene, citajte : pomaze kod prijevremenog starenja, i pomaze kod menstrualnih problema ( ublazava ih, ili gotovo nestaju)

ja uzimam maticnu mljec neko vrijeme, i moram prizati da vidim rezultate. mozda je to umisljeno, ali zasigurno znam da nije na odmet. ipak je prirodan proizvod, i nemoze mi nikako odmoci. uzima se na zlicu na taste, eventualno pola sata prije jela. nikada nakon jela, tako kazu strucnjaci, pa drzimo se toga. 

ako sam vas zaintrigirala citajte na stanicama: http://www.pcelinjak.com/maticna_mlijec.htm

http://www.maticnamlijec.hr/


Objavljeno 07.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija