VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Kako ojačati imunološki sustav? Imamo rješenje!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Premda je imunološki sustav složen, osnovna mu je strategija vrlo jednostavna: prepoznati neprijatelja, pokrenuti snage za obranu i napasti.

Crijeva su funkcionalni stup cjelokupnog imunološkog sustava čovjeka. U crijevima se nalazi 70% obrambenih stanica tijela. Tako crijeva predstavljaju prvu liniju obrane od štetnih mikroorganizama. Da bismo ih zaštitili potrebno je uspostaviti i održavati ravnotežu crijevne mikroflore uzimajući probiotike koji u sinergiji s vitaminima i mineralima stvaraju jak cjelokupni imunološki sustav čovjeka.

Bion3

Vitamini, minerali i probiotici imaju sinergijsko djelovanje. Probiotici povećavaju apsorpciju vitamina i minerala, a vitamini i minerali stvaraju povoljne uvjete za preživljavanje probiotičnih kultura. Na taj način se djelovanje pojedinih vitalnih nutrijenata pojačava i ima dodatan pozitivan učinak na imunološki sustav.<7p>

Vitamini, minerali i probiotici u službi očuvanja zdravlja

Iako je kvalitetna prehrana temelj zdravlja, dnevni unos vitamina i minerala većine ljudi ne doseže preporučene količine. Osim toga često je smanjena i njihova iskoristivost zbog neravnoteže crijevne mikroflore. Najčešći su uzroci neuravnotežena prehrana, brz način života, redukcijske dijete, stres, pušenje, te uzimanje alkohola ili lijekova.

Naglasili smo i važnost probiotika a oni su, jednostavno rečeno, korisne bakterije koje stvaraju nepovoljne uvjete za razvoj štetnih mikroorganizama i pomažu da iz hrane dobijemo sve važne hranjive tvari i energiju.

U FORMI, ZDRAVI I PUNI ENERGIJE

BION3 – AKTIVATOR ZDRAVLJA

Vitaminsko-mineralni probiotik – dodatak prehrani koji ste čekali

Bion3Dočekajte proljeće spremni! BION3 prvi je vitaminsko-mineralni probiotik; dodatak prehrani koji sadrži sve tri vitalne skupine nutrijenata – vitamine, minerale i probiotike u jednoj tableti. Sinergija ovih triju skupina tvari uravnotežuje probavu, jača imunitet i podiže energiju.

Kako Bion3 djeluje?

Vitamini, minerali i probiotici u Bion3 inovativnim postupkom proizvodnje zaštićeni su u tri posebna sloja tablete. Probiotične kulture u Bion3 (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum i Bifidobacterium longum) posebno su odabrane te zahvaljujući posebnoj zaštitnoj ovojnici otporne na želučanu kiselinu te stoga žive prolaze kroz želudac i dospijevaju u crijeva gdje iskazuju svoje blagotvorno djelovanje i omogućuju poboljšanu apsorpciju vitamina i minerala u pažljivo usklađenim odnosima.

Bion3

Bion3 tako uspostavlja probavnu ravnotežu te opskrbljuje tijelo vitaminima i mineralima. Dokazano jača imunitet, ubrzava oporavak od bolesti i daje energiju – tako da proljetni umor nema nikakve šanse!

Bion3 ne sadrži šećer, gluten ni konzervanse. Namijenjen je starijima od 12 godina, a uzima se 1 tableta na dan kroz dulje vremensko razdoblje kako bi se probioticima omogućilo da razviju svoje djelovanje.

Objavljeno 22.03.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!