BESPLATNA DOSTAVA za svu fitness opremu - iskoristi super pogodnost

Izvodite vježbe u paru!

Image

Donosimo vam tri vježbe koje možete izvoditi u paru – jer je u dvoje uvijek bolje!

Maltretiranje muškaraca

Iskorak s mladenkom

Čučnjevi sa partnericom

Podignite svoju dragu kao da ju nosite preko praga. Zatim izvedite iskorak, izmjenjujući noge. Tri serije od 12 iskoraka trebala bi biti dovoljna, ovisno o težini vaše drage. "Bilo koja vježba koja uključuje vašu bolju polovicu bit će joj zabavna", kaže Greg Bradley-Popovich, liječnik fizikalne terapije u Morgantownu, W. Va. "Tako na primjer u našoj kućnoj teretani moja supruga sjedne na spravu za ramena i uživa u vožnji."

Otpor u biceps pregibu

Biceps nadhvat sa partnericom

Stanite jedan nasuprot drugome. U rukama držite ručnik i neka ga vaša draga uhvati u sredini i izvedite vježbu kao (nadhvat) pregib s bučicom. Pružite dovoljno otpora da vježba bude izazov, ali ne i preteška. Izvedite 3 serije od 10 ponavljanja za svaku ruku. Iako ne želite izvoditi previše izolacijskih pokreta s vašom djevojkom, ova je vježba dobra za kemiju u vezi.

Trbušnjaci pomoću lopte

Trbušnjaci pomoću lopte

Neka vaša djevojka legne na veliku loptu i u rukama neka drži manju loptu i ispruži ruke iznad glave. Kako izvodi trbušnjake neka baci loptu prema vama. Ulovite loptu, bacite ju natrag, ponovite. Izvedite 2 serije od 15 ponavljanja. "Djevojka gađa svog dečka loptom", kaže trener Rachel Cosgrove, "Koja djevojka to ne bi poželjela?".

Objavljeno 06.10.2009.

Posjeti nas u Fitness.com.hr trgovinama i na webshopu

U fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu i na webshopu možeš pronaći sve proizvode za ostvarenje svoje super forme. Na jednom mjestu pronađi najveću ponudu fitness opreme i dodataka prehrani!


Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!