Izvodite vježbe u paru!

Image

Donosimo vam tri vježbe koje možete izvoditi u paru – jer je u dvoje uvijek bolje!

Maltretiranje muškaraca

Iskorak s mladenkom

Čučnjevi sa partnericom

Podignite svoju dragu kao da ju nosite preko praga. Zatim izvedite iskorak, izmjenjujući noge. Tri serije od 12 iskoraka trebala bi biti dovoljna, ovisno o težini vaše drage. "Bilo koja vježba koja uključuje vašu bolju polovicu bit će joj zabavna", kaže Greg Bradley-Popovich, liječnik fizikalne terapije u Morgantownu, W. Va. "Tako na primjer u našoj kućnoj teretani moja supruga sjedne na spravu za ramena i uživa u vožnji."

Otpor u biceps pregibu

Biceps nadhvat sa partnericom

Stanite jedan nasuprot drugome. U rukama držite ručnik i neka ga vaša draga uhvati u sredini i izvedite vježbu kao (nadhvat) pregib s bučicom. Pružite dovoljno otpora da vježba bude izazov, ali ne i preteška. Izvedite 3 serije od 10 ponavljanja za svaku ruku. Iako ne želite izvoditi previše izolacijskih pokreta s vašom djevojkom, ova je vježba dobra za kemiju u vezi.

Trbušnjaci pomoću lopte

Trbušnjaci pomoću lopte

Neka vaša djevojka legne na veliku loptu i u rukama neka drži manju loptu i ispruži ruke iznad glave. Kako izvodi trbušnjake neka baci loptu prema vama. Ulovite loptu, bacite ju natrag, ponovite. Izvedite 2 serije od 15 ponavljanja. "Djevojka gađa svog dečka loptom", kaže trener Rachel Cosgrove, "Koja djevojka to ne bi poželjela?".

Objavljeno 06.10.2009.

Trebate savjet stručnjaka? Tu smo za vas

Besplatne savjete možete dobiti od fitness trenera i nutricionista zaposlenih u Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu.


Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!