Primal Move certificiranje
Vježbe

Primal Move certificiranje

Ako želite nadograditi sebe i svoje klijente, nadogradite znanje.

Sve popularnija metoda mobilizacije sa izuzetno kreativnim pristupom prema radu, konačno dolazi i u Hrvatsku. Bavite li se fitnessom ili rehabilitacijom, ovaj sistem vježbi instruktoru nudi niz izbora prilikom kreiranja treninga i izvrsno nadopunjuje vaše postojeće znanje, bez obzira na to radite li na sebi ili sa klijentima.

Primal Move prati FMS filozofiju pokreta, ali i neuromotorni razvoj djeteta. Nismo napravljeni da se krećemo kao roboti, već da uživamo u svakom pokretu.

Primal move se ne vježba, već teče prirodno i zabavno. Sat ne sadrži određeni skup vježbi sa određenim brojem ponavljanja, već fluidne prijelaze iz jednog oblika kretanja u drugi.

Snaga bez mobilnosti nema primjenu. Kreći se bolje, kreći se kvalitetnije !

Primal Move

Sve vezano za certificiranje možete pratiti na Facebook eventu

Ukoliko želite pročitati više ovo je Primal Move stranica.

Prijaviti se možete ovdje.

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Prvi puta u fitness centru - 10 najvećih pogrešaka! x 18
    Gledajući iz perspektive dugogodišnje fitness trenerice i europske prvakinje u fitnessu Martine Lepčin, vlasnice i voditeljice fitness studia "Futura". Lagano, nesigurno otvaranje vrata, uplašen pogle...
  • Modne fitness katastrofe! x 26
    Teretana je odlično mjesto za tjelovježbu, ali i za promatranje ljudi oko sebe. Gdje ćete još imati prilike vidjeti ženu u svjetlucavom trikou leopard uzorka upotpunjenim rozim tajicama i ukrasom za k...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 29.01.2014
Piše:
Sponzorirani članak