Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Trčite uz Garmin® Forerunner 110 – jednostavan sportski sat s GPS točnošću!

Image

Garmin, vodeći svjetski proizvođač uređaja za satelitsku navigaciju, predstavlja svoj novi sportski sat Forerunner 110.

Forerunner  110

Forerunner 110 je sat za trčanje – modernog dizajna, intuitivnog izbornika i prihvatljive cijene za rekreativno trčanje i jogging. Ovaj je sat namijenjen kako početnicima, tako i iskusnim trkačima koji na jednostavan način žele znati točno koliko daleko i koliko brzo trče. Čim izađete na trčanje, jednostavno pritisnete start i trenutno imate informaciju koliko daleko, koliko brzo i koliko dugo trčite, bez ikakvog podešavanja.

Nakon vrhunskog GPS sata Forerunner 405 koji ima brojne vrhunske funkcije, korisnici su poželjeli uređaj koji će biti jednako točan, ali jednostavniji za korištenje i povoljniji – Forerunner 110 dolazi kao odgovor na te zahtjeve.

Uz prikaz vremena i udaljenosti, Forerunner 110 prikazuje tempo kroz trenutni krug, kroz jedinicu udaljenosti ili ukupnu dužinu trčanja. Uz senzor za praćenje otkucaja srca (dostupan u kompletu sa satom ili odvojeno) korisnik može pratiti koliko je naporan njegov trening, ali i koliko kalorija troši.

Trčanje

Između trčanja, jednostavan izbornik pomaže pregledu podataka pretrčane rute, promjenu postavki dionice, postavljanje alarma ili promjenu korisničkog profila.

Ovaj vodootporni sat, tanji je od bilo kojeg drugog GPS sportskog sata na tržištu, a visokoosjetljivi GPS prijemnik s HotFix® tehnologijom osigurava brzi prijem i održivost prijema signala satelita čak i kad trčite kroz gustu šumu ili među visokim zgradama.

Forerunner 110 je dostupan u 3 boje – crno/sivoj, sivo/crvenoj i sivo/rozoj, te će biti lijep i nosiv u svakoj prilici. Baterija će trajati 8 sati u GPS/trening modu, a i do tri tjedna u power-save modu, te može biti sat za svaki dan, čak i dok ne trenirate.

Punjenje baterije moguće je istovremeno sa skidanjem podataka na računalo putem jednostavne USB veze, kao i besplatne nadogradnje software-a s Garminove web stranice. Pridružite se Garmin Connect™ online zajednici gdje možete analizirati svoj trening, pregledati prijeđene trase, te razmjenjivati i uspoređivati treninge s prijateljima. Forerunner 110 pohranjuje 200 sati odrađenih treninga kako biste bili sigurni da ćete stići prenijeti sve željene podatke u Garmin Connect™.

20 godina inovacija i iskustva u satelitskoj navigaciji, omogućili su Garminu da ponovno ponudi odličan proizvod u ovom rastućem sportskom segmentu tržišta.

Objavljeno 27.09.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!