Postani Hard Body certificirani fitness trener

Image

Što je to Hard body?

Hard body je kompletan fitness sustav, koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života!

Hard body sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Hard body trening možete provoditi doslovno bilo gdje. Potrebni su vam navedeni rekviziti, kettlebell, suspenzijski trenažer, vlastito tijelo, strunjača te samo 2 m prostora.

Hard body komplet –knjigu plan treninga i prehrane + DVD box set 5 dvd-a, možete kupiti po zaista povoljnoj cijeni od 180 kn.

Hard body certifikacija:

Certifikacija je namijenjena svim punoljetnim osobama, fitness trenerima i entuzijastima. Cilj certifikacije je obuka polaznika za provedbu Hard body programa.

Hard body program je zaštićen zakonom o autorskim pravima, te samo polaznici s dobivenim certifikatom smiju provoditi osobne i grupne Hard body programe u svom fitness centru, ili ako se radi o osobnim trenerima (freelancer-ima), oni će moći provoditi program u centrima u kojima rade (naravno i na otvorenom prostoru, plaži, livadi i sl.).

Za pristup certifikaciji nije potrebno veliko predznanje, ali će certifikat dobiti samo treneri koji tijekom certifikacije pokažu snažnu volju, želju i znanje.

Na kraju certifikacije polaznici će imati kratko testiranje (demonstracija osnovnih vježbi – bodyweight, kettlebell i suspenzijski trenažer).

Za polaznike koji na kraju certifikacije ne pokažu dovoljnu razinu znanja, osigurali smo besplatnu praksu (termini u dogovoru s polaznikom; ako polaznik nije iz Zagreba, praksu ćemo dogovarati za vikende ili kad polazniku bude odgovaralo).

Priprema za Hard body certifikaciju:

Svaki polaznik, odmah po uplati, dobit će na adresu besplatni primjerak Hard body knjige i DVD set-a. Stoga bi bilo poželjno da polaznik prouči knjigu – plan treninga i prehrane, te trenažni set od 5 DVD-a, te prakticira program.

Benefiti Hard body certifikacije:

Uz navedenu provedbu certificiranih Hard body programa, bez dodatnih troškova, svaki polaznik se sa svojim klijentima može uključiti u Hard body Mega izazov 3, koji će krenuti 21.09. 2015., te će se održavati svaka 3 mjeseca (uz ljetnu pauzu).

Cilj Mega izazova je umrežiti preko 50 certificiranih Hard body  trenera i fitness centara u cijeloj regiji, kako bi dobili preko 300 polaznika izazova (cca 10-30 po svakom treneru).

S ponosom možemo navesti samo neka imena gradova koja su se već prijavila za cert: Zagreb, Split, Brežice, Rijeka, Rovinj, Virovitica, Prelog, Karlovac, Mostar, Doboj, Novi Sad, Budva....

Svi polaznici bi bili medijski praćeni tijekom izazova, preko Facebooka i naših medijskih partnera, portala i TV i radijskih emisija. Pobjednici bi dobili vrijedne nagrade, a svi treneri i fitness centri izvrsnu promociju.

Također, svi certificirani treneri, moći će u perspektivi uz dogovor s osnivačem, u svojim centrima organizirati Hard body certifikacije, što sa sobom nosi višestruke benefite.

Svi certificirani treneri će, prema želji i uz minimalnu naknadu, moći koristiti Hard body internet i facebook stranice.

Provedba Hard body certifikacije:

Termin: 05. i 06. 09. 2015.

Mjesto održavanja: Fitness centar Dream gym, Avenija Većeslava holjevca 5, Zagreb

Predavači: Hard body Master Coach Tomislav Dolušić & Dalibor Delić, asistencija Hard body cert Coach Štefica Trputec, nutricionist Branimir Dolibašić.

SUBOTA:

Prijave i okupljanje: 11:45 – 12:00
1. Hard body plan treninga
- Kako započeti?
- Provedba
- Plan treninga – faze
- Trening protokoli - runde
- Funkcionalan intervalni trening – superioran trening
- Mjerač otkucaja srca – da ili ne?
- Dnevnik treninga
12:00 – 13:30
2. Hard body trenažer - bodyweight
Pauza
14:00 – 16:00
16:00 – 16:30
3. Hard body trenažer - kettlebell

16:30 – 18:00

NEDJELJA:

4. Funkcionalna testiranja 10:00 – 11:00
5. Hard body trenažer - suspenzijski trenažer
Ručak - pauza
11:00 – 13:00
13:00 – 14:00

6. Hard body plan prehrane
- Kako započeti?
- Tri koraka do cilja: odaberite svoje energetske potrebe, nabavite potrebne namirnice & planiranje obroka
- Odabir jelovnika prema vlastitim potrebama
- Primjeri slaganja jelovnika
- Dodaci prehrani

14:00 – 15:30

Antropometrijska mjerenja (kaliper i dr.)

15:30 – 16:00

Pauza

16:00 – 16:15

7. Hard body testiranje polaznika 16:15 – 17:00
5. Hard body trening protokol 17:00 – 18:00

Cijena:

2.000 kn

Uplate do 01.09. – 15 % popust

Za sve polaznike na poklon Hard body knjiga trening & prehrana (vrijednost 180 kn) + Hard body Coach majica!

Maksimalni broj polaznika po seminaru:

10

Kako se prijaviti:

Nakon što nam pošaljete svoje podatke u roku 24 h poslati ćemo vam podatke za plaćanje akontacije.

Organizator:

DOLKA SPORT d.o.o. OIB: 64542345539

Objavljeno 07.01.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!