Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Braća Martin i Valent Sinković proglašeni najboljom veslačkom posadom na svijetu!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Braća Martin i Valent Sinković, svjetski prvaci u disciplini dvojac bez kormilara, proglašeni su najboljom veslačkom muškom posadom na svijetu! Nagradu im je dodijelio Međunarodni veslački savez (FISA). Braći Sinković priznanje je uručeno na FISA-inoj svečanosti u Londonu.

Braći Sinković ovo je drugo priznanje najbolje posade. Prvi put su najboljom veslačkom posadom proglašeni 2016. godine, kada su se natjecali u dvojcu na pariće. Također, Nikola Bralić, trener braće Sinković 2015. godine je proglašen najboljim veslačkim trenerom na svijetu.

Braća Sinković su ove godine u Luzernu osvojili medalju prvaka Europe, a potom u Linzu medalju svjetskih prvaka.

„Ova nagrada je potvrda koliko vrijedimo u svijetu. Dodatno, to je i najbolja potvrda jer smo prešli u novu disciplinu te smo i u njoj uspjeli obraniti titulu svjetskih prvaka“, istakao je Valent Sinković.

FISA nagrade

FISA nagrade se dodjeljuju u 7 kategorija: za najbolju mušku i žensku posadu, najbolju paraveslačku posadu, najboljeg trenera te posebne nagrade za doprinos veslanju kao sportu, za sveučilišnog veslača koji pokazuje temeljne veslačke vrijednosti u svim aspektima života i svjetsku nagradu za veslanje za održivost.

Kandidate za nagradu najbolje veslačke posade i trenera predlažu gledatelji, ljubitelji veslanja i predstavnici medija, a konačnu odluku donosi FISA-ino vijeće.

Objavljeno 25.11.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!