Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Sokiraj! Uživajte u ukusnom napitku gdje god se našli!

Image

Unos tekućine iznimno je važan za održavanje zdravlja i normalnog funkcioniranja organizma. No, mnogima je taj unos značajno prenizak zbog nedostatka navike pijenja vode. Čak 65-70% ljudskog tijela je voda i o ovoj tekućini ovisi naše normalno funkcioniranje, rad organa i čišćenje organizma od nakupljenih toksina.

S gubitkom od samo 2% vode dolazi do osjetnog pada životnih potencijala i osjećaja sveopćeg umora (pri tjelesnoj aktivnosti i natjecanju učinak opada za oko 20%). Gubitak od 4% vode iz organizma povezan je s osjećajem glavobolje i mišićnog umora, 5% rezultira nesvjesticom i grčevima, a gubitak od 10-15% volumena tekućine u organizmu završava fatalno.

sokiraj!

Dakle, jasno je da je voda iznimno važna i da je unos dovoljne količine tekućine svakako nešto o čemu treba razmišljati. No, mnogima je "dosadno" piti običnu vodu i jedini način na koji mogu unijeti dovoljne količine tekućine jest pijući sokove. Negativna činjenica koja se povezuje uz obične sokove količina je šećera koji se skriva u sokovima. Osim toga, uživanje u soku često se povezuje s kućnim okruženjem i bocama napitka koje držimo u hladnjacima. No, ovaj koncept sokova postao je stvar prošlosti kada su se na tržištu pojavili sokovi Sokiraj!

Sokiraj! je prvi water enhancer (prijenosni sok) na hrvatskom tržištu. Pakiran u praktične, male bočice, Sokiraj! je sok koji možete ponijeti u džepu ili torbici i u samo nekoliko trenutaka, bočicu vode pretvoriti u fini sok, vrhunskog okusa! Osim toga, Sokiraj! sadrži 75% voćnog soka, ne sadrži dodatne šećere, već samo one prirodne iz voća pa je idealan za sve koji vode brigu o svome zdravlju.

sokiraj!

Dodatno, Sokiraj! dolazi u četiri okusa: Limun/Limeta, Jagoda/Lubenica, Naranča/Breskva i Jabuka/Crni ribizl pa nema sumnje da će svatko pronaći okus za sebe! Odabirom željenog okusa osigurali ste se za čak 3 dana izvrsnog soka, ako vam je dnevni unos 2 litre.

Bočica Sokiraj! sadrži 48 ml što je dovoljno za 6 litara napitka, odnosno 30 čaša ukusnog soka, punog okusa u kojem ćete uživati, u svakom gutljaju. Inovativni prijenosni format bočice omogućava mogućnost korištenja u različitim prigodama (ured, dom, fitness, kozmetički saloni, kafići, škola) pa odsad zaista ne možete imati izgovor da ne unosite dovoljno tekućine!

10 razloga zašto morate probati Sokiraj! sokove:

1. Sokiraj sadrži 75% voćnog soka
2. Jedinstveni okusi na tržištu
3. Ne sadrži dodatne šećere, već isključivo one iz voća
4. Idealan je za sve one koji brinu o svome zdravlju i svjesni su važnosti hidratacije
5. Idealan za kombiniranje sa suplementima bez okusa (bcaa, glutamin, kreatin)
6. Inovativna prijenosa boćica osigurava korištenje u različitim situacijama (fitness, ured, škola, u pokretu)
7. Osobe ga mogu sherati (dijeliti)
8. Idealan kad su ljudi na dijeti, a trebaju piti vodu
9. Jedna bočica sadrži 30 časa soka, odnosno 6L
10. Uz Sokiraj! počinjemo piti više vode

Isprobajte ih! :)

Živjeli!

sokiraj!

Objavljeno 22.02.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!