Sokiraj! Uživajte u ukusnom napitku gdje god se našli!
Prehrana

Sokiraj! Uživajte u ukusnom napitku gdje god se našli!

Unos tekućine iznimno je važan za održavanje zdravlja i normalnog funkcioniranja organizma. No, mnogima je taj unos značajno prenizak zbog nedostatka navike pijenja vode. Čak 65-70% ljudskog tijela je voda i o ovoj tekućini ovisi naše normalno funkcioniranje, rad organa i čišćenje organizma od nakupljenih toksina.

S gubitkom od samo 2% vode dolazi do osjetnog pada životnih potencijala i osjećaja sveopćeg umora (pri tjelesnoj aktivnosti i natjecanju učinak opada za oko 20%). Gubitak od 4% vode iz organizma povezan je s osjećajem glavobolje i mišićnog umora, 5% rezultira nesvjesticom i grčevima, a gubitak od 10-15% volumena tekućine u organizmu završava fatalno.

sokiraj!

Dakle, jasno je da je voda iznimno važna i da je unos dovoljne količine tekućine svakako nešto o čemu treba razmišljati. No, mnogima je "dosadno" piti običnu vodu i jedini način na koji mogu unijeti dovoljne količine tekućine jest pijući sokove. Negativna činjenica koja se povezuje uz obične sokove količina je šećera koji se skriva u sokovima. Osim toga, uživanje u soku često se povezuje s kućnim okruženjem i bocama napitka koje držimo u hladnjacima. No, ovaj koncept sokova postao je stvar prošlosti kada su se na tržištu pojavili sokovi Sokiraj!

Sokiraj! je prvi water enhancer (prijenosni sok) na hrvatskom tržištu. Pakiran u praktične, male bočice, Sokiraj! je sok koji možete ponijeti u džepu ili torbici i u samo nekoliko trenutaka, bočicu vode pretvoriti u fini sok, vrhunskog okusa! Osim toga, Sokiraj! sadrži 75% voćnog soka, ne sadrži dodatne šećere, već samo one prirodne iz voća pa je idealan za sve koji vode brigu o svome zdravlju.

sokiraj!

Dodatno, Sokiraj! dolazi u četiri okusa: Limun/Limeta, Jagoda/Lubenica, Naranča/Breskva i Jabuka/Crni ribizl pa nema sumnje da će svatko pronaći okus za sebe! Odabirom željenog okusa osigurali ste se za čak 3 dana izvrsnog soka, ako vam je dnevni unos 2 litre.

Bočica Sokiraj! sadrži 48 ml što je dovoljno za 6 litara napitka, odnosno 30 čaša ukusnog soka, punog okusa u kojem ćete uživati, u svakom gutljaju. Inovativni prijenosni format bočice omogućava mogućnost korištenja u različitim prigodama (ured, dom, fitness, kozmetički saloni, kafići, škola) pa odsad zaista ne možete imati izgovor da ne unosite dovoljno tekućine!

10 razloga zašto morate probati Sokiraj! sokove:

1. Sokiraj sadrži 75% voćnog soka
2. Jedinstveni okusi na tržištu
3. Ne sadrži dodatne šećere, već isključivo one iz voća
4. Idealan je za sve one koji brinu o svome zdravlju i svjesni su važnosti hidratacije
5. Idealan za kombiniranje sa suplementima bez okusa (bcaa, glutamin, kreatin)
6. Inovativna prijenosa boćica osigurava korištenje u različitim situacijama (fitness, ured, škola, u pokretu)
7. Osobe ga mogu sherati (dijeliti)
8. Idealan kad su ljudi na dijeti, a trebaju piti vodu
9. Jedna bočica sadrži 30 časa soka, odnosno 6L
10. Uz Sokiraj! počinjemo piti više vode

Isprobajte ih! :)

Živjeli!

sokiraj!

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Nadoknadite minerale nakon treninga x 22
    Izvodimo li treninge kako treba, onako da se pošteno oznojimo dok ne pređemo granice naših mogućnosti kako bi granicu ipak pomakli još malo dalje, naročito za vrijeme toploga vremena, gubimo jako puno...
  • Nova piramida prehrane ! x 14
    Nutricionisti neprestalno produbljuju znanje o prehrambenim proizvodima, a novost je da napici postaju super važni. Organizam dnevno treba do 2 litre tekućine. Idealni utaživači žeđi : negazirana ili ...
  • Oporavak energetskih zaliha (Refueling) x 7
    To je tehnika korištenja raznih suplemenata (ugljikohidrata) da bi se dobilo pogonsko gorivo u mišićima i jetri. Od trenutka kad sjednete na "bike" i stisnete pedale, počnete trošiti energiju ; od duž...
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 22.02.2017
Piše:
Sponzorirani članak