#Ostanidoma - fitness.com.hr webshop je tu za vas!

Top Sport s ponosom predstavlja novi sportski brend na hrvatskom tržištu!

Image

4F popularni brand, aktivan u preko 30 zemalja i na 4 kontinenta konačno je došao i u Hrvatsku. Riječ je o proizvođaču visokokvalitetne sportske opreme, posebnom po svom bogatom asortimanu za aktivne profesionalce, rekreativce, ali i osobe koje jednostavno vole iznimno udobnu sportsku odjeću i obuću.

4f brend

4F je veliki promotor zdravog i aktivnog sportskog života i zato ponosno prati korake mladih talenata, sportskih profesionalaca i umirovljenih sportskih legendi.

4f brend

Osim brojnih sportskih momčadi, njegovu kvalitetu su prepoznale i nacionalne olimpijske momčadi Poljske, Latvije i Srbije, čiji su ponosni sponzori, a od ove godine 4F je i sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske delegacije koja će nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama koje će se održati od 9-25. veljače 2018. u južnokorejskom Pjongčangu te na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

4f brend

Proizvodi su napravljeni od kvalitetnih, provjerenih materijala poznatih svjetskih proizvođača kao što su Toray, Primaloft, YKK i mnogi drugi.

Proizvodi su ekskluzivno dostupni samo u Top Sport prodavaonicama.

Objavljeno 03.12.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!