Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

Poziv: Dođite na NUTRICOMM 2018. - Besplatna konferencija o nutricionizmu i tehnologiji

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pozivamo vas da u utorak 22.05.2018. u vremenu 10-17 sati prisutvujete konferenciji NUTRITION COMMUNICATION 2018 na kojoj će eminentni sutručnjaci iz područja nutricionizma, tehnologije i znanosti o hrani raspravljati o aktualnim temama iz područja nutricionizma. 

NUTRITION COMMUNICATION 2018 je jednodnevna konferencija iz područja nutricionizma, tehnologije i znanosti o hrani, koja ima cilj okupljanje profesionalaca i zainteresirane javnosti povezanih s hranom, tehnologijom, inovacijama i obrazovanjem.

NUTRICOMM je organiziran kroz četiri sekcije, gdje svaka sekcija ima svoje inicijalno predavanje u trajanju od 15 minuta, nakon čega slijedi panel kojeg vodi moderator, u trajanju od 45 minuta. Tijekom panela, NUTRICOMM omogućava otvoreni pristup i postavljanje pitanja prilikom održavanja panela.

nutricomm

NUTRICOMM 2018. će se održati u utorak, 22.05.2018. u vremenu 10-17 sati

Mjesto održavanja: prostor Akceleratora, Tehnološki Park Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, 1.kat.

Konferencija se ove godine fokusira na četiri teme koje će se obraditi kroz panele:

  1. Budućnost nutricionizma i biotehničkih znanosti
  2. Funkcionalni proizvodi u praksi
  3. Prehrana u osnovnim školama
  4. Tehnologija u službi hrane i zdravlja

Ciljana skupina su stručnjaci iz biotehničkog područja, IT / ICT sektora, prehrambene industrije, turizma, obrazovanja, studenti i zainteresirana javnost.

Iza svake teme na konferenciji je okrugli stol s renomiranim moderatorima i članovima koji će uz svoj doprinos temi biti slobodni odgovoriti na pitanja auditorija.

Cilj je promovirati i umrežiti nutricionizam s drugim granama eksperata, potaknuti nove suradnje, nove projekte i podržati struku. Na kraju konferencije, prikupit će se zaključci svakog panela i javno opisati na web stranici.

Očekivani rezultati NUTRICOMM 2018. konferencije su prezentacija proizvođača i inovatora, stvaranje zaključaka za svaku od tema, donošenje odluka o budućim aktivnostima za svaku od tema, povezivanje stručnjaka iz biotehničkih znanosti s drugim strukama, stvaranje novih poslovnih mogućnosti i mogućnosti za znanstvena istraživanja.

Konferencija se ne naplaćuje, a svoje besplatne ulaznice možete preuzeti preko web stranice konferencije: http://nutricomm2018.redfork.hr/

Objavljeno 11.05.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!