Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Osvojite ulaznice za NUTRICOMM 2018. - konferenciju o nutricionizmu i tehnologiji

Image

Utorak 22.05.2018. u vremenu 10-17 sati odvojite za učenje: prisustvujte konferenciji NUTRITION COMMUNICATION 2018 na kojoj će eminentni sutručnjaci iz područja nutricionizma, tehnologije i znanosti o hrani raspravljati o aktualnim temama iz područja nutricionizma. 

"Nutricionizam je znanost koja je sve vise prisutna i koja pobuđuje sve više interesa. Ukoliko želimo razmišljati o kvalitetnom razvoju, nutricionizam kao i svaku znanost trebamo spajati sa visokom tehnologijom, jer samo tako će se postići vrhunski rezultati. Jedan od načina koji možemo tako primjeniti tehnologiju je antropometrijsko mjerenje osoba sofisticiranim strojevima, koji nam točno pokazuju analizu tijela.

Međutim, danas postoje uredaji koji uz to nude mogućnost i pregleda HbA1c, kolesterola, oksigenacije, vitamina i minerala, stalnog praćenja otkucaja srca i ostalih parametara koji govore o općem stanju organizma. Sve vodi prema tome da nutricionizam i pristup korisniku treba biti visoko individualiziran, a prehrambena terapija se treba financirati po učinku. To je budućnost.", najavila je na najbolji način NUTRITION COMMUNICATION 2018 Diana Gluhak Spajić mag.nutr., RED FORK Konzalting Project manager i vlasnica Healthy Meal Standarda.

Fitness.com.hr dijeli:

  • 10 ulaznica za NUTRICOMM 2018. - konferenciju o nutricionizmu i tehnologiji

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Sve što trebate napraviti je da na mail: [email protected] pošaljete sljedeće podatke:

  • ime i prezime, adresa, kontakt broj.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 21. svibnja. u 11 sati. Pobjednike ćemo proglasiti slučajnim odabirom, a obavijest o nagradi ćete dobiti na mail u ponedjeljak do 17 sati.

nutricomm

NUTRICOMM 2018. će se održati u utorak, 22.05.2018. u vremenu 10-17 sati

Mjesto održavanja: prostor Akceleratora, Tehnološki Park Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, 1.kat.

Konferencija se ove godine fokusira na četiri teme koje će se obraditi kroz panele:

  1. Budućnost nutricionizma i biotehničkih znanosti
  2. Funkcionalni proizvodi u praksi
  3. Prehrana u osnovnim školama
  4. Tehnologija u službi hrane i zdravlja

Ciljana skupina su stručnjaci iz biotehničkog područja, IT / ICT sektora, prehrambene industrije, turizma, obrazovanja, studenti i zainteresirana javnost.

Iza svake teme na konferenciji je okrugli stol s renomiranim moderatorima i članovima koji će uz svoj doprinos temi biti slobodni odgovoriti na pitanja auditorija.

Cilj je promovirati i umrežiti nutricionizam s drugim granama eksperata, potaknuti nove suradnje, nove projekte i podržati struku. Na kraju konferencije, prikupit će se zaključci svakog panela i javno opisati na web stranici.

Očekivani rezultati NUTRICOMM 2018. konferencije su prezentacija proizvođača i inovatora, stvaranje zaključaka za svaku od tema, donošenje odluka o budućim aktivnostima za svaku od tema, povezivanje stručnjaka iz biotehničkih znanosti s drugim strukama, stvaranje novih poslovnih mogućnosti i mogućnosti za znanstvena istraživanja.

Konferencija se ne naplaćuje, a svoje besplatne ulaznice možete preuzeti preko web stranice konferencije: http://nutricomm2018.redfork.hr/

Objavljeno 18.05.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!