Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Fitness.com.hr izazov: Tko može napraviti najviše bugarskih iskoraka sa skokom?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Zašli smo u listopad i dani su sve hladniji i sve kraći. No, postoji dobar način kako ubrzati cirkulaciju i podići tjelesnu temperaturu - trening! Zagrijte se uz naš novi izazov i osvojite vrijedne nagrade!

Vrijeme je za Fitness.com.hr izazov br. 14!

Nagrade su: poklon bon u iznosu od 300 kn za potrošiti u fitness.com.hr web shopu + poklon paket Jamnica ProSport napitaka.

U listopadu smo odlučili darovati najbolju vježbačicu i vježbača koji naprave najviše bugarskih iskoraka sa skokom!

Minimalan broj ponavljanja za sudjelovanje u Fitness.com.hr-ovom izazovu jest:

  • 10 bugarskih iskoraka sa skokom - za djevojke
  • 15 bugarskih iskoraka sa skokom - za muškarce

Fitness.com.hr izazov powered by Jamnica ProSport

Jamnica ProSport podržava sve one koji redovito vježbaju i drže do svojeg zdravlja i tjelesne forme. U želji da dodatno motivira vježbače na važnost redovne fizičke aktivnosti Jamnica ProSport se uključila u Fitness.com.hr izazov te najbolje vježbače nagrađuje poklon paketom!

Isprobajte Jamnica ProSport napitak i naš ovomjesečni zadatak odradite još bolje i jače! Uz Jamnicu ProSport moći ćete sigurno napraviti još koji bugarski iskorak sa skokom više!

jamnica prosport

Kako se pravilno izvodi vježba iz izazova?

Stanite na jednu nogu, a drugu zabacite unazad i postavite na stolicu. Iz početnog položaja, spustite se u čučanj toliko da stražnjom nogom dođete tik do tla. Natkoljenica prednje noge mora u najnižoj poziciji biti paralelna s tlom.

Iz donje pozicije se dižete prema početnoj pri čemu poskočite u zrak, tako da se prednja noga odvoji od tla. Doskačete nazad u početnu poziciju i radite sljedeće ponavljanje.

Pravilno izvođenje zadatka pogledajte na videu:

Pravila izazova

  1. Za sudjelovanje u izazovu morate snimiti video materijal na kojem se vidi izvršenje zadatka.
  2. Na početku videa, stanite pred kameru i recite "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!", kako bismo bili sigurni da je video vjerodostojan i snimljen tijekom trajanja našeg izazova.
  3. Video materijali na kojima se ne vidi cijelo vježbačevo tijelo i trenutak skoka (odvajanja prednje noge od tla) neće ući u konkurenciju za nagradu.

U borbu za nagradu ulaze samo natjecatelji koji su bugarske iskorake sa skokom (pogledajte video u tekstu) izvršili ispravno. Sve video materijale će pregledavati stručni žiri Fitness.com.hr-a.

Rok za slanje video materijala je utorak, 18. listopada 2016.
Imena pobjednika objavljujemo u četvrtak, 20. listopada 2016. u 16 sati.

Svoje video materijale ili YouTube linkove s videom šaljite na adresu:[email protected]. Sudjelovati u izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Nagrade

Nagradu dobiva 1 muškarac i 1 žena koji naprave najviše bugarskih iskoraka sa skokom. Pravilno izvedenu vježbu pogledajte u videu u tekstu.

Nagrade

Pobjednici biraju nagradu po želji u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna, a dobivaju i poklon paket Jamnica ProSport napitakaFitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle na kućnu adresu, besplatnom dostavom.

 

Objavljeno 03.10.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!