Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Želiš li postati fitnes instruktor? Pročitaj kako!

Image

Fitnes učilište, vodeća je ustanova za obrazovanje odraslih u segmentu fitnesa u Republici Hrvatskoj. Nakon još jedne vrlo uspješne generacije u Zagrebu, Splitu i Rijeci koja je brojila više od 150 polaznika, Fitnes učilište je raspisalo natječaj za proljetne upise za Zagreb i Split.

Postoji nekoliko razloga zašto upisati Fitnes učilište:

 • Prednjačimo u predavačkom kadru.
 • Naši predavači su vrhunski stručnjaci priznati ne samo u Hrvatskoj već i u regiji.
 • Fitnes centri u kojima se odvija nastava pružaju idealan ambijent za učenje tehnike, metodike i teorije te opremom prate najnovije trendove.
 • Priručnici koji su uključeni u cijenu se prije svake generacije revidiraju i nadopunjuju informacijama iz najnovijih istraživanja.
 • Svi naši polaznici prilikom edukacije, kao i kada završe program, ostvaruju popuste na mnoge radionice i edukacije te dodatke prehrani.
 • Naši programi nisu samo verificirani od strane MZOŠ već su revidirani, priznati i pozitivno ocijenjeni od vodeće europske zdravstvene i fitnes asocijacije (EuropeActive) kako bismo osigurali svojim polaznicima da njihova edukacije na Fitnes učilištu bude priznata i u ostatku zemalja Europe.
 • Naši bivši polaznici najbolji su ambasadori kvalitete Fitnes učilišta, što možete pročitati u brojnim intervjuima koji su objavljeni s njima na našoj web stranici. Mnogi od njih upisuju dodatne programe osposobljavanja kao i usavršavanja.

fitnes uciliste

Fitnes učilište je jedina ustanova ove vrste koja nudi program usavršavanja. Također od prošle godine smo i ustanova koja ima iskustva u organizaciji međunarodnih medicinskih kongresa, kao i svog vlastitog projekta Kongresa Fitnes učilišta, kojim smo napravili iskorak u kvaliteti ovakvog tipa usavršavanja iz svijeta fitnesa, ali i sporta. Drugi po redu Kongres Fitnes učilišta održat će se 10. - 12.03.2017. u sklopu Dana ljepote i Fitnessa.

Ima mnogo razloga zašto odabrati Fitnes učilište. Ponajprije zbog razine znanja i stručnog usavršavanja koje neprestano upijamo i nesebično dajemo dalje, zato rastemo. No tko spava na lovorikama ne stiže daleko, zato se trudimo i dalje napredovati, učimo druge, ali i učimo od drugih.

fitnes uciliste

Fitnes učilište trenutno vrši proljetne upise za novu generaciju polaznika u Zagrebu i Splitu. 

11. veljače će se održati razredbeni postupak u Splitu, a 19.02. i 05.03. u Zagrebu, na kojima će budući polaznici dati sve od sebe kako bi ostvarili što bolje rezultate na rang listi.

Nastava u Splitu počinje 25. veljače, a u Zagrebu 18. ožujka.

fitnes uciliste

Želim se upisati na fitnes učilište. Koji je prvi korak?

Prvi korak je online prijava koje je NEOBVEZUJUĆA. Prijavom ulazite u naš sustav i, umjesto da brinete hoćete li propustiti rok, mi Vam šaljemo sve potrebne informacije. Nakon što se objavi službeni natječaj, dostavljate nam dokumentaciju (poštom ili osobno). Zatim slijedi razredbeni postupak te, ukoliko sve prođe u redu, potpisivanje ugovora i početak nastave.

Koraci:                                                                         

 1. Online prijava (neobvezujuća) – online prijavom ulazite u naš sustav te Vam pravovremeno šaljemo sve potrebne informacije o terminima i potrebnoj dokumentaciji
 2. Predaja dokumentacije – najkasnije 4 dana prije razredbenog postupka
 3. Razredbeni postupak – sami birate želite li izaći na 1. ili 2. rok, termini su neovisni
 4. Upisi – potpisivanje ugovora (prilikom potpisivanja ugovora potrebno je predati potvrdu o uplati školarine ili 1.rate)
 5. Početak nastave

fitnes uciliste

Možda imate pravo na izravan upis?

 • Pristupnici koji su na Kineziološkom fakultetu, Studijskom centru za izobrazbu trenera ili nekom drugom visokom učilištu s uspjehom završili razredbeni postupak na provjeri specifičnih motoričkih sposobnosti i znanja (tj. postigli najmanje razredbeni prag)
 • Pristupnici koji su po drugoj osnovi ostvarili pravo na upis te bili upisani na Kineziološki fakultet , ili su aktivni studenti na Kineziološkom fakultetu ili na Studijskom centru za izobrazbu trenera
 • Vrhunski sportaši kategorizirani pri Hrvatskom olimpijskom odboru

Ti pristupnici također su dužni prijaviti se putem kontakt obrasca na našoj internet stranici i u rubriku Vrsta upisa navesti „Izravan upis“ nakon čega će biti pozvani da predaju svu dokumentaciju za upis.

O ostvarenom uspjehu na razredbenom ispitu kandidat mora prilikom upisa priložiti odgovarajući pisani dokument – potvrdu o ostvarenom broju bodova na razredbenom postupku, indeks s Kineziološkog fakulteta ili rješenje o kategorizaciji HOO-a.

Detalje datuma izravnih upisa pogledajte na našoj web stranici pojedinačno po gradovima.

Osim praktične i teorijske nastave u cijenu su uključene konzultacije, kolokviji, 2 priručnika, online nastavni materijali te prvi izlazak na ispit.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu, pošaljite mail na [email protected] ili nazovite 01/ 6521 265.

Pridružite nam se u ostvarivanju Vaše budućnosti i postanite dio Fitnes učilište obitelji. Mi smo Committed to Excellence, budite i Vi!

Objavljeno 02.02.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!