Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Još 5 dana: Osvoji besplatne treninge s fitness trenerom za tvoje vrhunske rezultate!

Image

Još samo 5 dana preostalo je do završetka velike nagradne igre u kojoj možete osvojiti fitness makeover - 3 mjeseca treniranja uz nadzor osobnog trenera i personalizirani plan prehrane! 

Dakle, brzo do dm trgovine, kupite bilo koji Fa proizvod i uključite se u igru i ovo ljeto zablistajte u najboljoj formi, ikad! Nagrade su vrijedne, a sudjelovanje je vrlo jednostavno! 

Fitness.com.hr i Fa - za vašu formu života! 

Fitness.com.hr u suradnji s Fa osmislio je veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade i dovesti se do najbolje forme u životu!

fa

Vaš zadatak je vrlo jednostavan: posjetite najbližu dm trgovinu i kupnjom bilo kojeg Fa proizvoda sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti body makeover.

Nakon kupnje bilo kojeg Fa proizvoda u dm trgovini, pošaljite SMS poruku na broj 60221 (2,40kn/SMS) ili se prijavite na web stranici www.hr.fa.com.

SMS poruka mora sadržavati sljedeće: FA FITNESS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto).

Osvojite vrijedne nagrade:

  • 3 x fitness makeover
  • 10 x članarina za teretanu
  • 200 x Fa poklon paketa

Fitness makeover uključuje izradu plana prehrane i personalizirani plan vježbanja s trenerom 3 x tjedno kroz 3 mjeseca.

Dobro došli u raj: Njega za tijelo postaje tropska s Fa linijom ISLAND VIBES

Tropski mirisi, jarke boje i egzotično voće – Fa ISLAND VIBES donosi ljetni raj u vašu kupaonicu: floru i faunu Hawaii, Fiji i Bali otoka…

Istražite neka od najljepših mjesta na svijetu novom Fa linijom proizvoda te se osvježite nakon napornog treninga. Fa ISLAND VIBES linija gelova za tuširanje posjeduje Vegan certifikat.

Za koje odredište iz snova bi se odlučili? Hawaii, Fiji ili Bali?

fa

Promocija traje od 1. travnja do 30. travnja ili do isteka zaliha.

Objavljeno 25.04.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!