Klikni i iskoristi do 30% popusta na fitness kardio sprave

Počastite se članstvom u premium fitness i wellness centru Allegra i osjećajte se dobro u svojoj koži

Image

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka da počnete trenirati kako biste postali zdraviji, snažniji, sretniji i samouvjereniji, donijeli ste dobru odluku. No, kako ta ista odluka ne bi bila kratkog vijeka, imajte na umu ove tri stvari.

Informirajte se prije započinjanja s treningom

Kada je riječ o treniranju, prvi korak je odabrati teretanu ili centar za vježbanje u kojem ćete dobiti odgovarajuće stručno vodstvo i podršku. Kako biste bili sigurni da idete u dobrom smjeru savjetovanje sa stručnom osobom od osobite je važnosti. Toga su svjesni i u fitness i wellness centru Allegra gdje u siječnju svim novim članovima nude besplatan privatni trening i savjetovanje s osobnim trenerom u trajanju od sat vremena. Novi članovi dobit će priliku saznati kako pravilno izvoditi vježbe te koja vrsta treninga je za njih najprimjerenija.

allegra

Nemojte da vam trening bude obaveza

Ključan element o kojem najčešće ovisi dugotrajnost treniranja je stav. Ako treniranje doživljavate kao obvezu vaša novogodišnja odlučnost brzo će se istopiti. Radije na to gledajte kao na stvaranje novog životnog stila. Upravo takav pristup imaju u Allegri pa ponuda centra pored prostrane i bogato opremljene teretane, stručno vođenih grupnih programa treniranja, uključuje i spa zonu s bazenom te raznovrsne masaže gdje ćete se nakon napornog treninga imati priliku i nagraditi.

allegra

Dovedi i prijatelja – u dvoje je lakše

U svijetu fitnessa prednosti trening partnera dobro su poznate. Kada treniramo u paru obično treniramo jače i produktivnije nego što bismo tenirali sami. Međusobno se možemo bodriti i motivirati te slaviti naš zajednički i pojedinačni napredak. Osim toga, rjeđe ćete preskakati treninge ako znate da netko drugi računa na vaš dolazak. Zato povedite prijatelja, prijateljicu ili cijelo društvo i pritom iskoristite sjajne popuste koje u mjesecu siječnju nudi Allegra centar:

  • 10% popusta za istovremeni upis 2 člana;
  • 15% popusta za istovremeni upis 3 člana;
  • 20% popusta za istovremeni upis 4 ili više članova.

Zaboravite svima nam dobro poznatu izreku "krećem od ponedjeljka" i pokrenite se još danas!

Allegra premium fitness i wellness centar nalazi se na adresi - Ulica Josipa Marohnića 1 (City plaza Zagreb) u Zagrebu.

Više informacija možete pročitati na web stranici http://allegra.com.hr/ ili ih možete kontaktirati na broj telefona 01 55 65 915.

Objavljeno 11.01.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!