Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Aktivna Hrvatska poziva na Mentalni trening u Puli - Prijavite se na besplatnu radionicu koja će vam pomoći ostvariti promjene!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Početkom nove godine često donosimo odluke o velikim životnim promjenama. Unatoč početnom entuzijazmu kako vrijeme odmiče sve manje te odluke provodimo u djelo.

Upravo na pitanje kako ustrajati u osobnoj promjeni odgovorit će radionica Mentalnog treninga sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koja će se održati u Puli, u subotu 23. veljače od 12 sati u hotelu Pula.

aktivna hrvatska

Promjena može biti bilo što: od uvođenja zdravog doručka u jutarnju rutinu do promjene frizure. Čak i promjena madraca na kojem spavamo može biti dramatična, ukoliko nismo napravili dobar izbor. Na promjenu se odlučujemo gotovo svakodnevno no kod onih velikih, životnih promjena najčešće naletimo na zid i nemogućnost provedbe te promjene do njenog kraja. Zašto je tomu tako?

"Promjene najčešće nikada ne dođu svome kraju. Posebice ako se radi o promjeni velikih životnih navika. Najbolje čemu se možemo nadati je održavanje nove navike no to ne znači da je stara u potpunosti nestala. Također, ako mijenjamo navike u ponašanju ili razmišljanju trebamo se sjetiti da je 40% stvari koje radimo u danu navika koja je nesvjesna i da bismo ih mijenjali, prvo ih treba osvijestiti, kao i razloge zašto uopće postoje" – objašnjava psihologinja Ana Kotzmuth iz Mentalnog trening te dodaje: "Ljudi se obično zamišljaju kako su promjenu već i napravili, prije nego li su uopće i počeli raditi sustavno na njoj. Promjena je dugotrajan proces sa svim svojim usponima i padovima. Prihvaćanjem relapsa i promjenjive motivacije kao sastavnog dijela puta, imamo veću šansu uspjeti."

aktivna hrvatska

Ovo su samo neki od savjeta koje će Ana i njezin kolega iz Mentalnog trening Igor Čerenšek prenijeti na radionici. Ana i Igor već godinama pomažu vrhunskim sportašima i drugim uspješnim ljudima ostvariti svoj puni potencijal, a Puležani će neke od tih savjeta moći čuti potpuno besplatno.

Uz stručne psihologe, polaznike će educirati i liječnici Hrvatske liječničke komore. Radionica će se održati u sklopu projekta Aktivna Hrvatska koji pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović već sedmu godinu promiče zdrav i aktivan život. Generalni partner projekta je HEP.

aktivna hrvatska

Svi polaznici dobit će HEP majice, NIVEA poklone za njegu tijela, Mivela – vodu s kojom možete sve, Merkur osiguranje razveselit će sve zdravim smoothijima, Decathlon poklonom iznenađenja, Tosama promo artiklima za zaštitu tijela, Kotanyi začinima za zdrave obroke. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Prijave za besplatnu radionicu Mentalnog treninga u Puli: www.aktivnahrvatska.hr

Objavljeno 18.02.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!