Zobena kaša sa sezonskim bobičastim voćem

zobena kasa

Zobena kaša sa svježim voćem, uvijek je super ideja za doručak. A proljeće i ljeto su savršena godišnja doba za uživanje u svježem voću kojeg ima u izobilju. Zbog nutritivne vrijednosti, nekako najradije i najčešće biram bobičasto voće, a i njegova antioksidativna snaga je uvijek "plus". 

U posudici zagrijete mlijeko u ulijete zobene pahuljice, pa uz miješanje u par minuta, skuhate kašu do željene gustoće. Što duže ostavite na ploči, to će kaša biti gušća. Potom preselite u zdjelicu i preko stavite voće. Uživajte. 

Objavljeno 31.05.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija