Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

She squats, bro!

"Želim imati dobru guzu! Želim imati dobru guzu! Želim imati dobru guzu!", koliko puta ovo moram ponoviti da se to zaista isplati!? Ponavljam to već godinama, ujutro, poslijepodne, navečer i - ništa! 

A kad ne pali na galamu, možda upali s čučnjevima!

A sad ozbiljno: 

ČUČNJEVI SU MAJKA DOBRE GUZE! (Ne, ne vičem, samo želim da svi dobro vide i zapamte!)

Prednji, stražnji, duboki, plitki, široki, uski... izmjenjujte ih, potražite onaj koji najbolje osjećate, i svako malo se pogledajte u ogledalo. Vaša guza će postajati sve okruglija, sve uzdignutija, sve ponosnija...

Što nam sve dobro rade ti čučnjevi?

1. Poboljšavaju cirkulaciju i tjeraju celulit - bolja cirkulacija (bolji protov krvi kroz cijeli organizam) znači i više kisika i nutrijenata u svim mišićima i organima, pa i manje nakupljenog celulita po kritičnim točkama! JUPI!!

2. Pozitivno utječe na probavu - čučanj potiče bržu izmjenu tvari pa će ubrzati i vašu probavu. 

3. Čučanj pomaže izgradnji mišića u cijelom tijelu - iako primarno aktivira mišiće nogu, čučnjevi potiču mišićni rast u cijelom tijelu. Intenzitet vježbe stvara anaboličko stanje u kojem tijelo proizvodi hormone odgovorne za rast mišićnog tkiva. 

4. Možete ih raditi bilo kad i bilo gdje - nemate opravdanja da ih ne radite jer ih možete raditi i u ovom trenu, samo trebate ustati i krenuti. 

5. Pozitivno utječe na posturu tijela - ne samo da ćete se bolje držati već će vam biti i bolji balans. Osim toga, ako puno sjedite, čučanj će dobro utjecati na bolove u leđima. 

6. Tope masno tkivo i potiču gubitak viška kilograma - izvodeći čučnjeve trošite puno kalorija, a poznato je da kalorijski deficit - znači i gubitak viška kilograma. 

7. Jačaju zglobove - povećan dotok kisika jača zglobove, povećava fleksibilnost i čuva od ozljeda. 

Dakle: Ne morate upisati najskuplji gym, ne morate kupiti najskuplje tajice ili najkul tenisice! Ne morate čak ni potrošiti masu para na hrpu suplemenata! 

ALI za dobru guzu MORATE raditi čučnjeve!

Što čekate! :)

Objavljeno 21.01.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija