Velika akcija: do 30% popusta na najpopularnije kardio fitness sprave

Tjestenina s tunom i šampinjonima

tjestenina

Zaželjela sam se tjestenine i odlučila sam pojesti baš veliku količinu. Nakon toga znam da mi se ta želja neće vratiti mjesecima. 

  • 100 g tjestenine
  • 1 mala limenka graška
  • 1 limenka tune u salamuri
  • 1 glavica luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 100 g šampinjona

Tjesteninu stavite kuhati prema uputama na pakiranju. 

Na tavi zagrijte maslinovo ulje pa ubacite luk narezan na trakice. Kad se luk malo omekša, ubacite grašak i šampinjone koje ste narezali na ploške. Ako je potrebno, podlijte s malo vode, da vam povrće ne zagori. Kad se povrće malo omekša, dodajte tunu i promiješajte. 

Tjesteninu procijedite i umiješajte u umak. 

Uživala sam i dosta mi je tjestenine na neko vrijeme. 

Objavljeno 27.07.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija