Jaja s gljivama i sirom

jaja gljive

Svako jutro jedno jaje... ili dva-tri jaja. Koliko god jaja pojedete za doručak, znajte da ste napravili dobro djelo za svoj želudac i općenito, cijeli organizam. Kod mene su za doručak uvijek na tanjuru 3 ili 4 jaja, ovisno o njihovoj veličini.

Uz ovu konstantu, dodajem različito povrće, od špinata, tikvica, luka, rajčice... do gljiva. Kako gljive nemaju neki snažniji okus, ovoj kombinaciji uvijek dodam i nekog sira, da malo pojačam aromu, a i od malo više proteina glava ne boli ;)

Tavu pošpricate kokosovim uljem u spreju pa kad se zagrije dodate šampinjone koje ste narezali na sitnije. Kad gljive malo omekšaju prelijete jaja preko njih i popaprite pa poklopite.

Kad se jaja već lagano zapeku, po vrhu pospite ribani parmezan i ponovo poklopite da se sir otopi, a jaja potpuno zapeku. 

 

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
7
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija