Breskva u proteinima

breskva jogurt

Ljeto volim iz jako puno razloga. Volim duge dan, volim visoke temperature, volim sunce, volim more. I volim ljeto jer su tržnice prepune šarenila, voća, povrća, mirisa, svega što veseli moje nepce. 

Ova kombinacija je jednostavna i odmah gotova, a super je za prije treninga. Dobro je da su svi sastojci hladni, tada će biti pravo ljetno osvježenje. 

  • 1 manja breskva, narezana na kockice
  • 150 ml malomasnog jogurta
  • malo cimeta

Breskvu svakako narežite na sitnije komade nego što sam ja učinila. Bit će vam lakše jesti, a i jednostavnije će biti svaki umočiti u jogurt.

Prelijte breskvu jogurtom pa pospite s malo cimeta. Uživajte u svakom zalogaju ovog osvježavajućeg snacka. 

Naravno, umjesto breskve možete koristiti bilo koje voće.

Kakav ti je post? 
Meni je još bolje sa svježim sirom, ili sa malo wheya u jogurtu/siru. Mogu se ubaciti i lanene, bademi, orasi...maslaci razni od orašastih...uglavnom, fina varijantica, prošlo ljeto sam to često koristila kao marendu na poslu (svježi sir, breskva, lan/bademi).
Gym_girl
19.06.18. u 22:39
line
1 Komentara
Zadnji postovi od ZorroRi:
  • Jednostavne tortilje s mljevenim mesom (za lijene i gladne) x 2
    Zaključili smo odavno: tortilje svi volimo. I koliko god ideja smislili, uvijek će svaka nova biti dobrodošla. Ovo je još jedna, jednostavna, ukusna, sočna...  3 tortilje 200 g mljevenog mesa 1 paprika 1 tikvica 1 glavica luka malo maslinovog ulja začini: papar, sol, začinksa paprika, peršin Na tavi zagrijete maslinovo ulje pa ubacite na trakice narezano povrće i poklopite pa pustite da se krčka. Pazite da vatra nije prejaka i da povrće ne zagori. kad je pri kraju, ubacite mljeveno...
  • Proteinski dip s povrćem x 3
    Često me prijatelji ili klijenti pitaju što jesti za međuobrok. Najčešće tad posegnu za nečim što znaju da nije najbolje rješenje, iako bi već i šaka badema bili prihvatljivo rješenje.  Ovo je jedna ideja koju ja često radim za međuobrok kad imam različitog povrća i kad imam vremena za reckanje... dakle, najčešće je to vikendom.  U ovom slučaju od povrća je bila:  1 rajčica 1 krastavac 1 paprika 1/3 avokada 1/4 limuna Limunom pospite avokado, da ne pocrni. Sve ostalo povrće narežit...
  • Škampić-ražnjići na žaru x 2
    Par puta godišnje zaželim se jesti škampe. Točnije, zaželim ih se češće, ali na tanjuru završe 2-3 puta u godini. Ovaj put sam ih pripremila najjednostavnije moguće - kao ražnjiće na gril tavi.  200 g očišćenih škampa 2 žlice maslinovog ulja 2 češnja češnjaka Nabola sam ih na štapiće i stavila na zagrijanu gril tavu. Može i na roštilj, ali ga se meni nije dalo paliti samo zbog toga.  kad su se škampi ispekli, izvadila sam ih na tanjur i premazala s mješavinom maslinovog ulja i na sitn...
  • Spiralna tikvica s bolonjezom x 4
    Spiralizator je u mom domu prije par godina bio pravi hit. Sve što sam uhvatila u ruku od hrane, ugurala sam u taj strojček i narezala u obliku spirale. Hrana tada izgleda zanimljivije, a prema onoj analogiji da je vino finije ako ga pijete iz lijepe čaše, tako je i hrana ukusnija ako ljepše izgleda. Ipak, u spiralizatoru najčešće i dan-danas završi tikvica. Ona dobro glumi tjesteninu u tom obliku, pa joj je sudbina zapečaćena: 1 tikvica 200 g mljevenog mesa 1 žličica maslinovog ulja 1 ...