Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Forum: "Dijete"

Iskreno mi je žao što su me neki ljudi pogrešno shvatili... Svi moji izdvojeni postovi su tu da nekome posluže, malo pogledaju kako bi to trebalo izgledati, vidjeti neke treninge, a onda, kao i sve u životu - uzmeš ili ostaviš!

Sve što sam pisala, pisala sam iz iskustva jer sam dosta toga probala i to sam željela podijeliti s drugima i , što znaju svi oni koji mi se jave osobnom porukom.

Što sam zapravo htjela reći, bit ću kratka - ne znam koliko su drugi primijetili, ali ja UOPĆE NEMAM POSTOVA U "DIJETE" raspravama na forumima (čak ga niti ne otvaram) upravo zato što ne želim sudjelovati niti davati ikakve savijete O IZGLADNJIVANJIMA (za mene riječ dijeta ne postoji - postoji samo loša i pravilna prehrana). Nikad nisam bila za izgladnjivanje, a reći ću vam i zašto -

AKO NE JEDEM REDOVITO, JA SE UMASTIM
, a to nije nešto što mi je cilj i zato mi je, koliko god tema anoreksija bila ozbiljna, bilo smiješno koliko puta je spomenuto da se ja izgladnjujem.

Još jednom, žao mi je što si prošla to što si prošla, ali ne možeš nas trpati u isti koš, a kamol i proglašavati me psihički bolesnom.

Objavljeno 25.03.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija