Akcija - sve bučice na popustu i do -30%

JointAstin - zaštitite svoje zglobove i tetive!

Image

JointAstin je snažna formula (joint na engl. zglob), odnosno dodatak prehrani koji pruža „hranjivu“ podršku namijenjenu jačanju zglobova, tetiva i sinovijalne tekućine.

Njegov je osnovni sastojak astaksantin, prirodni karotenoidni pigment iz algi s iznimnim antioksidativnim djelovanjem, jer 550x je jači od vitamina E i 10x je jači od beta karotena.

JointAstinOpušta (omekšava) upaljene zglobove i tetive te potiče nastanak nove i zdrave hrskavice. Dr.Corish i Dr.Smith, američki znanstvenici i liječnici proveli su niz kliničkih studija i znanstvenih istraživanja kojima su dokazali da JointAstin istovremeno smanjuje upalu, obnavlja oštećene stanice te jača, štiti i čuva zglobove, tetive i mišiće. JointAstin je klinički ispitan kao učinkovit za stanja povezana sa zglobovima i tetivama i jedina je formula odobrena od strane liječnika koja se temelji na znanstvenom istraživanju i kliničkim studijama koje upalu proučavaju još na staničnoj razini.

Ujedno je i prva formula za zglobove koja nije životinjskog podrijetla te je potpuno vegetarijanska. Zbog vegetarijanskog glukozamina, BioAstina, tamjana, bosvelije i organskog lanenog ulja ova sinergijska formula pomaže vraćanju zglobova u prvobitnu funkciju.

Bosvelija ima dugu tradiciju kao sastojak koji smanjuje bol, no tek su u prošlom desetljeću znanstvena istraživanja uspjela proglasiti ovu biljku protuupalnim sredstvom s jednakom snagom kao što su neki konvencionalni lijekovi, no bez nuspojava. Aktivne komponente Bosvelije su bosvelijske kiseline koje posjeduju protuupalna, protuartritična i analgetička svojstva.

Omega 3 kiseline, isto tako zastupljene u ovom prirodnom dodatku prehrani, smanjuju broj upalnih procesa, ubrzavaju ozdravljenje te ponovno stvaraju i jačaju stanične membrane na zglobovima, tetivama i mišićima

JointAstin je jedan od omiljenih proizvoda rekreativnim i profesionalnim sportašima jer

  • obnavlja i ubrzava oporavak povrijeđenih tetiva, površine zglobova, istegnute mišiće, stanične membrane i tekućine u zglobovima
  • blokira upale već u početnoj fazi kao i različite puteve koji vode do upala
  • stišava kontinuiranu kao i početnu upalu
  • ponovno izgrađuje površinu zglobova i njegovu strukturu s glukozaminom
  • ponovno jača stanične membrane zglobnih čahura, sinovijalnih obloga i tetiva

Posjeduje i odlično preventivno djelovanje pa ga rado koriste i ljudi koji se rekreativno bave sportom u kojem kontinuirano opterećuju zglobove kako ne bi došlo do povreda.

Dnevna preporučena zona su četiri kapsule, a JointAstin potražite u bolje opremljenim ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Objavljeno 17.02.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!