Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

JointAstin - zaštitite svoje zglobove i tetive!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

JointAstin je snažna formula (joint na engl. zglob), odnosno dodatak prehrani koji pruža „hranjivu“ podršku namijenjenu jačanju zglobova, tetiva i sinovijalne tekućine.

Njegov je osnovni sastojak astaksantin, prirodni karotenoidni pigment iz algi s iznimnim antioksidativnim djelovanjem, jer 550x je jači od vitamina E i 10x je jači od beta karotena.

JointAstinOpušta (omekšava) upaljene zglobove i tetive te potiče nastanak nove i zdrave hrskavice. Dr.Corish i Dr.Smith, američki znanstvenici i liječnici proveli su niz kliničkih studija i znanstvenih istraživanja kojima su dokazali da JointAstin istovremeno smanjuje upalu, obnavlja oštećene stanice te jača, štiti i čuva zglobove, tetive i mišiće. JointAstin je klinički ispitan kao učinkovit za stanja povezana sa zglobovima i tetivama i jedina je formula odobrena od strane liječnika koja se temelji na znanstvenom istraživanju i kliničkim studijama koje upalu proučavaju još na staničnoj razini.

Ujedno je i prva formula za zglobove koja nije životinjskog podrijetla te je potpuno vegetarijanska. Zbog vegetarijanskog glukozamina, BioAstina, tamjana, bosvelije i organskog lanenog ulja ova sinergijska formula pomaže vraćanju zglobova u prvobitnu funkciju.

Bosvelija ima dugu tradiciju kao sastojak koji smanjuje bol, no tek su u prošlom desetljeću znanstvena istraživanja uspjela proglasiti ovu biljku protuupalnim sredstvom s jednakom snagom kao što su neki konvencionalni lijekovi, no bez nuspojava. Aktivne komponente Bosvelije su bosvelijske kiseline koje posjeduju protuupalna, protuartritična i analgetička svojstva.

Omega 3 kiseline, isto tako zastupljene u ovom prirodnom dodatku prehrani, smanjuju broj upalnih procesa, ubrzavaju ozdravljenje te ponovno stvaraju i jačaju stanične membrane na zglobovima, tetivama i mišićima

JointAstin je jedan od omiljenih proizvoda rekreativnim i profesionalnim sportašima jer

  • obnavlja i ubrzava oporavak povrijeđenih tetiva, površine zglobova, istegnute mišiće, stanične membrane i tekućine u zglobovima
  • blokira upale već u početnoj fazi kao i različite puteve koji vode do upala
  • stišava kontinuiranu kao i početnu upalu
  • ponovno izgrađuje površinu zglobova i njegovu strukturu s glukozaminom
  • ponovno jača stanične membrane zglobnih čahura, sinovijalnih obloga i tetiva

Posjeduje i odlično preventivno djelovanje pa ga rado koriste i ljudi koji se rekreativno bave sportom u kojem kontinuirano opterećuju zglobove kako ne bi došlo do povreda.

Dnevna preporučena zona su četiri kapsule, a JointAstin potražite u bolje opremljenim ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Objavljeno 17.02.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!