VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Kako to radi legenda: Petar Čelik - Kako razviti snažne i skladne mišiće ruku?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Ukoliko ste ikada proučavali povijest bodybuildinga u regiji, sigurno ste upoznati s jednim od njegovih najvećih imena – legendom bodybuildinga Petrom Čelikom.

Petar Čelik rođen je 1949. godine u Beogradu i danas, sa svojih napunjenih 69 godina i dalje izgleda sjajno, mnogima je uzor i Petrove savjete poslušat će svi, od početnika do iskusnih rekreativaca i fitness i bodybuilding natjecatelja.

U nastavku donosimo video Petra Čelika sa savjetima kako izgraditi ruke.

Pogledajte video:

Kako Petar kaže: Ruke predstavljaju izuzetno važnu skupinu mišića, posebno za muškarce, jer se oni rukama ponose i snažne ruke su oličenje muškosti! Mišići ruku obuhvaćaju biceps i triceps, i što mnogi ne znaju, triceps je veći mišić i za lijepo oblikovane ruke, treba mu posvetiti više pažnje u izgradnji.

Za izgradnju velikih i definiranih mišića nadlaktice, Čelik savjetuje najmanje 2 treninga te mišićne skupine tjedno. Unutar treninga Čelik savjetuje 2 ili 3 vježbe za biceps i obavezno 3 vježbe za triceps.

Što se tiče broja serija i ponavljanja, Čelik savjetuje 10 serija po 10 ponavljanja koji su garancija mišiće hipertrofije.

petar celik

U videu pogledajte koje vježbe Petar Čelik savjetuje raditi, male tajne kako izjednačiti eventualne razlike među rukama i prezentaciju izvedbe Petrovog odabira vježbi za ruke. 

Uživajte u malim tajnama velikih majstora i učite od najboljih i najiskusnijih!

Objavljeno 26.07.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!