Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

Fitness oprema za poželjeti: toliko praktična i drugačija da bi je svatko htio imati kod kuće!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Koliko puta ste zaželjeli napraviti dobar trening u vlastitom domu s kvalitetnom fitness opremom? Ne onaj improvizirani (koji naravno može biti kvalitetan), već trening kojim ćete ispuniti sva svoja čula, trening koji će vas motivirati da idete dalje, više i jače...  Pri tome se smatrate estetom, volite prirodne materijale, i bez obzira na veličinu i koncept vašeg stana, kuće, wellnessa ili fitnessa nikako si unutar istih ne možete zamisliti veliku i masivnu traku za trčanje, profesionalni eliptikal ili nezgrapni multifunkcionalni gym...

Zamislite si trenutak u kojem “komad” dizajnerski oblikovanog drvenog uratka postavljenog uspravno uza zid vašeg dnevnog boravka, u jednom potezu spuštate na pod, sjedate na njegovu kožnu klupicu i imitirajući pokret veslanja dobijete zvuk baš poput onoga kada veslima uranjate u vodu...

A što kada biste imali dizajnersku stolicu na kojoj možete jačati svoje trbušne i leđne mišiće, oblikovati mišiće prsa, ramena i ruku?

Znate li da postoji trenažer koji vam omogućuje da tijekom cijele godine trenirate povlačenje jedara, a pri tome uživate u zvuku identičnom onome kada jedrilicom plovite morem?

Volite girje, ali nezamislivo vam je poslagati ih u svome dnevnom boravku?

Toliko puta ste tražili mjesto na kojem biste radili zgibove ili zakačili gumu, a da pri tome nikome ne smetate ili da vama nešto ne smeta...

Čitav niz primjera i situacija zasigurno možete i sami zamisliti, situacija u kojima ste zaželjeli nešto drugačije: lijepo, funkcionalno, dizajnerski...

Ako želite biti drugačiji , trenirati drugačije i ostaviti vrhunski dojam na svoje prijatelje u vašem domu, svojim klijentima u centrima i studijima dati nezaboravno iskustvo vježbanja ili gostima u hotelu pružiti drugačiju perspektivu odmora, više ne trebate tražiti dalje. NOHrD je stigao i na hrvatsko tržište.

Zahvaljujući tvrtki Star Fitness Hrvatska (www.starfitness.hr), zastupniku i distributeru Matrix i Vision fitness opreme, te drugih fitness brendova, njemački proizvođač dizajnerski oblikovnih trenažera NOHrD, od sada je dostupan i u našoj regiji. Jedinstvenost ovih proizvoda je svakako u njihovom dizajnu. Svaki od proizvoda napravljen je poput konceptualnih uradaka, gotovo u potpunosti izrađenih od drveta, što im daje nevjerojatnu toplinu, prirodnost i dugotrajnost.

Waterginder je zapravo bicikl ergometar za gornji dio tijela. Idejno je proizašao kao imitacija vitla na jedrilici, a tijekom svog konačnog oblikovanja, u potpunosti je preuzeo biomehaniku pokreta otvaranja i zatvaranja jedara. Prilikom okretanja ručica stvara se otpor vode koja se nalazi u spremniku u podnožju trenažera, i pri tome ona proizvodi zvuk prolaska pramca broda kroz morske valove

Waterrower je veslački ergometar kojem, isto kao i kod Watergrindera, otpor pruža voda u spremniku. Jedinstveni osjećaj veslanja na drvenom trenažeru upotpunjen je zvukom koji vas, ako zatvorite oči, vodi na vaše omiljeno jezero ili usred utrke Oxford - Cambridge osmeraca. Osim što funkcionalno i biomehanički zadovoljava sve stručne aspekte treninga, Waterrower nakon korištenja možete uspraviti i staviti ga ondje gdje imate slobodnih samo 50 cm2. I pri tome ga ne trebate skrivati. Naprotiv, izložit ćete ga na najvidljivije mjesto vašeg stana ili wellnessa!

Triatrainer je multifunkcionalna stolica/klupica za vježbanje, koja ima tri pozicije i koja se na najjednostavniji način mijenja i prilagođava vašim trenažnim ciljevima. A kada je ne koristite za vježbanje, netko će sigurno htjeti sjediti na njoj prilikom vašeg večernjeg druženja s prijateljima.

Slim Beam trenažer je proizvod koji opravdava trend funkcionalnog treninga. Vježbanjem na ovaj klasičan, ali suvremen način osiguran je trening kojim se utječe na istovremeni razvoj velikog broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, funkcionalnim treningom na Slim Beamu možemo utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina), energetskih sustava (fosfatni, glikolitički i aerobni), na smanjenje masnog tkiva (potkožnog i visceralnog) te na povećanje mišićne mase.

Minimalističkim dizajnom i vrhunskom njemačkom izradom zadovoljava svaki oblik fitnessa, bez obzira je li on dio vašeg doma, fitness i wellness centra ili centra za terapiju i rehabilitaciju.

Fitness se mijenja, otkrivaju se nove metode treninga, usavršavaju se trenažeri...  ali klasici ostaju klasici: funkcionalni trening i prirodni materijali! A kada k tome pridodate i dizajnerski oblikovani proizvod, dobili ste odgovor na sva pitanja s početka ovog teksta... Da, sve je moguće uz NOHrD!

Više o navedenim, te o drugim NOHrD proizvodima možete pročitati na web stranicama proizvođača www.nohrd.com, dok njihovu dostupnost i cijene možete dobiti od zastupnika i distributera za RH, tvrtke Star Fitness - www.starfitness.hr

Objavljeno 03.12.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!