Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Masters ONP Toura 2010 ugošćuje pjeskašku elitu na završnom turniru

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pijesak, sunce, komadi, zabava, bikini, igra, muzika, jednom riječju - PARTY...da, dobro mislite, na redu je Masters ONP Toura 2010 powered by KOP Vrapče, najatraktivnijeg turnira u odbojci na pijesku u Hrvatskoj.

Odbojka na pijesku

Nakon dva uspješno odigrana turnira ONP Toura 2010 u organizaciji kluba odbojke na pijesku „Vrapče“ i portala ONP, koji su proglašeni najbolje organiziranim turnirima od strane samih igrača u posljednjih 5 godina, došlo je vrijeme za ono što se čeka cijelu godinu – Masters na kojem će nastupiti najbolji pjeskaši iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Na vrućem Vrapčanskom pijesku imat ćete priliku gledati vrhunske mečeve.

Ovaj vrlo atraktivan sport nakon blage stagnacije u Hrvatskoj, ponovno kreće prema naprijed i iz sezone u sezonu očekuje se sve veći broj turnira, a samim time i sve veći interes zaljubljenika u ovaj sport koji je proglašen najatraktivnijim ljetnim sportom današnjice.

Osim atraktivnih mečeva organizator je predvidio i nagradne igre za posjetitelje na kojima će uz svoje odbojkaško znanje gledatelji moći pokazati sposobnost osvajanja vrijednih nagrada sponzora ONP Toura.

Odbojka na pijesku

Uz vruće ljetne hitove DJ Kljaye, turnir će se odigrati u Zagrebu na terenima KOP Vrapča (križanje Bolničke ulice i ulice Majke Terezije) od 27. do 29. kolovoza 2010.

Raspored natjecanja

27. Kolovoza - kvalifikacijski mečevi za žene i muškarce od 17.00h.

28. Kolovoza - mečevi glavnog dijela turnira od 9.00h. Od 22.00h održat će se players party.

29. Kolovoza - polufinalni i finalni mečevi onih najboljih nakon kojih ćemo doznati osvajače Mastersa, ali i ukupne pobjednike Toura u muškoj i ženskoj konkurenciji. Žensko finale predviđeno je za 17.00h, a muško za 18.00h, dok se svečana dodjela medalja očekuje oko 19.00h.

Treba istaknuti kako će polufinalni i finalni mečevi u obje konkurencije biti snimani od strane TV produkcijske kuće, a kasnije će biti plasirani na pojedine lokalne i kabelske televizije. Isto tako svi ti mečevi će biti dostupni na službenoj stranici turnira www.odbojkanapijesku.com.

Uoči Mastersa popričali smo sa igračima koji su trenutno u vodstvu za prestižnu nagradu „Najvrijedniji igrač ONP Toura 2010“. Martina Matić koja je s dvije različite partnerice došla do jedne pobjede na Touru, te do još jednog finala poručila je: „Uvijek se iznova veselim svakom novom meču na ONP Touru. Nakon prvog turnira i osvojenog 2. mjesta, na posljednjem sam u prvom nastupu sa Dijanom Crnić došla do zlata i to u finalu protiv Željane Štrbić i Eme Plačko, aktualnih prvakinja Hrvatske, tako da od posljednjeg turnira ONP Toura očekujem kvalitetnu igru, zanimljive tekme i borbu za naslov. Moram pohvaliti i organizatore koji posao obavljaju besprijekorno i brinu se da nama igračima ništa ne nedostaje. Pozivam sve zainteresirane da se pojave na Mastersu, kao igrači ili kao navijači i da uživaju u onom najboljem što odbojka na pijesku trenutno može ponuditi.“

Vodeći u poretku u muškoj konkurenciji je stalni gost iz Slovenije, Jure Peter Bedrač. On je osvojio oba do sada odigrana turnira i to sa različitim suigračima. Na prvom je slavio sa Andrejem Grutom, dok je na posljednjem bio najbolji u paru sa Jurom Senekovičem. Uoči Mastersa rekao je: „Za mene je odbojka na pijesku prije svega dobra zabava, a svaki puta kada se pojavim na ONP Touru zabave ima napretek. Poseban motiv je nadigravati se s najboljim hrvatskim parovima, a koliko mi dobro ide to nadigravanje dovoljno govore moji rezultati. Od Mastersa očekujem jednako dobre mečeve kao i na prethodnim turnirima, te naravno još jedno slavlje na ONP Touru.“

Inače trenutno vodeći parovi u ukupnom poretku su Željana Štrbić i Ema Plačko u ženskoj, te Matija Brlas i Ivor Božić u muškoj konkurenciji. Hoće li uspjeti zadržati svoje pozicije vidjet ćemo nakon Mastersa.

Odbojka na pijesku

Za kraj još jedan poziv na Masters ONP Toura uputio je glavni urednik portala ONP, Matko Čulina: „Svi mi koji smo direktno ili indirektno vezani uz odbojku na pijesku jednostavno živimo i dišemo ovaj sport koji je postao naša svakodnevica. Naš sljedeći cilj je već sljedeće godine dovesti ONP Tour na najljepše plaže našeg Jadrana kako bismo napravili novi korak ka afirmiranju našeg natjecanja, ali i samog sporta. Naravno prije toga treba odraditi ovaj Masters u velikom stilu kako on to i zaslužuje, zato još jednom pozivam sve da se pojave od 27. do 29. kolovoza na Vrapču i da uveličaju ovaj spektakularan događaj.“

Objavljeno 23.08.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!