Prijavite se na noćni hakl 2010!
Sport

Prijavite se na noćni hakl 2010!

Klub mladih Sineki pripremio je Noćni hakl – projekt koji će vas sa zadovoljstvom vratiti na ulice i ponuditi vam ono najbolje iz zagrebačke kvartovske ponude: Noćni hakl 2010.

Trčanje

Turnir Noćni hakl provodi Klub mladih Sineki u sklopu edukativno - prevencijskih projekata „Košarka, a ne klošarka“ i „Hip – hop, a ne dop“ kojima je cilj prevencija od nasilja, droge, alkohola i svih oblika društveno neprihvatljivog ponašanja kod djece i mladih.

Vrijeme je za akciju u gradu. A onu najbolju, koja liječi ljetnu nostalgiju i baca vas u petu brzinu, pronaći ćete a gdje drugdje nego na Noćnom haklu – najatraktivnijem, najmasovnijem i najpopularnijem hrvatskom turniru u uličnoj košarci. Na noćnom haklu igraju svi, bez obzira na godište, spol, bračno stanje i kreditnu sposobnost. Haklaju i rekreativci i profići i hakleri i avanturisti. Noćni hakl treću godinu zaredom organizira udruga Klub mladih SINEKI u sklopu projekta „Košarka, a ne klošarka“.

Zahvaljujući sponzorima , lani je nastup pratilo više od 110 streetball ekipa i najmanje 10.000 posjetitelja. Noćni hakl nastavlja se i ove jeseni; 26.09. Noćni hakl WEST SIDE Vrapče tereni (križanje Bolničke ul. i Majke Terezije); 02.10. Noćni hakl EAST SIDE – ŠRC Grana Klaka (Dubrava); 03.10. FINALE Noćnog hakla na Trgu bana Josipa Jelačića. Osim u haklu, publika će tih dana moći uživati i u atraktivnim i akrobatskim potezima najvećih majstora zakucavanja. Nastupit će i razni eminentni hip hop umjetnici, dok za vruću atmosferu odlične zvukove stvarat će jedan od najvećih majstora elektronske glazbe na ovim prostorima: DJ GO CUT.

„Hip – hop, a ne dop“ je neizostavan, za vrijeme kvalifikacijskih turnira svoje umijeće repanja i plesa predstaviti će:
Mc Bex, Breakdown & Lili Dži, Foxx i Lazy, Milky, Baby Girl i Rony. Večernji program od kojeg zastaje dah svojim nastupima će okruniti: Khan, Imperium Deceptus i plesni klub Megablast i Hypnotic. Program će dodatno začiniti i brojne poznate osobe iz javnog, sportskog i kulturnog života Hrvatske. U borbama pod koševima okušat će se tako i probrane ekipe naših najvećih nacionalnih televizija HRT-a i Nove tv, a s nestrpljenjem se očekuje i „revanš svih revanša“ u kojem će američko veleposlanstvo pod vodstvom g. James B. Foley-a imati priliku uzvratiti za prošlogodišnji poraz. Savjete i sugestije pored terena dijeliti će naš poznati hrvatski košarkaški trener Mirko Novosel.

U sklopu akcije POMAGANJE JE UVIJEK IN na finalu Noćnog hakla nastupiti će revijalna ekipa Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhonijemih koja će na terenu u revijalnom tonu snage odmjeriti sa poznatim  hrvatskim  košarkašima. Čini se jednostavnim zadatkom, no posao će im biti znatno otežan jer ove godine reprezentativne pripadnice ljepšeg spola selektira magazin Klik, koji će sa svojim Djevojkama iz susjedstva uljepšati vizualni identitet Noćnog hakla, a sve to pod dirigentskom palicom naše voditeljice Lane Banely.

EVENTI I DATUMI ODRŽAVANJA

Noćni Hakl:

26.09.2010 – West side turnir Vrapče tereni, križanje Bolničke ulice i Majke Terezije

02.10.2010 – East Side turnir Dubrava, ŠRC“ Grana – Klaka“

03.10.2010 – Finale na Trgu Bana Jelačića - OTVARA: AMERIČKI VELEPOSLANIK JAMES B. FALEY, DJ GO CUT, „HIP – HOP A, NE DOP“ edukativni program, PLESNI KLUB MEGABLAST, Revijalne ekipe – Zvijezde HRT –a, RTL – a, Nove TV te ljepotice po selekciji magazina KLIK!

Vidimo se na Noćnom haklu!

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
 • Zabavite se! Ekstremni vodeni sportovi! x 0
  Ljeto nam polagano izmiče na velika vrata, a vi ste spremni isprobati nešto novo, unijeti malo adrenalina u život i zaboraviti na dosadne uredske dane... Srećom, ne morate daleko putovati, svi ovi "os...
 • Top 10 ljetnih aktivnosti x 5
  Odlučili smo vam predstaviti top 10 ljetnih aktivnosti na plaži kako bi što bolje "skockali" svoj godišnji i proveli se na najbolji mogući način. Zato, zaštitite se kremom za sunčanje, nabijte kapu na...
 • Djeca i sport x 3
  Prva sportska disciplina koja se uvelike preporučuje već dojenčadi od devet do deset mjeseci pa nadalje je plivanje. Prvenstveno brčkanje u bazenu pod nadzorom iskusnih voditelja, profesora pedagoga k...
 • Proljetnih top 10 aktivnosti na otvorenom x 3
  Proljeće je već dobrano oko vas, a nikako da se odljepite od posla i zagušljivog ureda, kuće i televizije, a rezerve energije sve su vam tanje? Evo naših top 10 prijedloga koji će vam svojim zanimljiv...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 13.09.2010
Piše:
Goran Rudman