Hibridni bicikl - gradsko vozilo budućnosti
Sport

Hibridni bicikl - gradsko vozilo budućnosti

Vožnja bicikla čini svijet boljim mjestom za život. Mnogo je razloga koji bi mogli opravdati ovu činjenicu - od brige za vlastito zdravlje, brojne avanture, mnogo zabave na svježem zraku i slično. Sve više se nameće još jedan bitan razlog: Bicikl omogućava jednostavnije kretanje kroz sve veće gradske gužve. S obzirom da su ceste su sve zakrčenije a auti sve skuplji, bicikli se nameću kao najbolji način transporta te najjednostavniji način simultane brige za vlastito tijelo i naš planet.

Hibridni bicikl

Kao svjetski lider u proizvodnji bicikala Giant nastoji približiti biciklizam i pristupačnost bicikala svima. Kako bi opravdali svoje uvjerenje da vožnja bicikla čini svijet boljim mjestom za život, Giant neprekidno ulaže u tehnološke inovacije a jedna od njih su hibridni bicikli.

Što je hibridni bicikl? Jednostavno to je novi način vožnje. To je inteligentni sustav koji spaja snagu ljudskog pedaliranja sa snagom električne baterije. Hibrid nije električni bicikl, to je bicikl koji pruža zadovoljstvo i mogućnost prelaska većih udaljenosti, u kraćem vremenu i s manje napora.

Hibridni bicikl

Zamislite mogućnosti koje pruža hibridni bicikl. Neki ljudi se žele voziti uzbrdo bez prevelike muke, neki žele stići na posao bez "kupanja" u znoju - hibridni bicikl njihove želje pretvara u realnost.

Dovoljno je da jednom probate hibridni bicikl kako bi shvatili jedinstveno iskustvo vožnje korištenjem hibridne tehnologije.

Trenutno se hibridni bicikli mogu pronaći jedino u Giant bike shop-u koji se nalazi u centru grada, Ilica 31 - kod Kerempuha. Ukoliko želite besplatno testirati hibridni bicikl možete se prijaviti u Giant trgovini ili na email: tsgiant@magma.hr

Testiranje će se održati u subotu, 29.05.2010. u Maksimirskom parku od 16.00 do 19.00 sati a o eventualnoj promjeni termina zbog lošeg vremena pravodobno ćete biti obaviješteni.

Sve ostale novosti i ponude u turbosport trgovinama pratite i online:

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Vodič za kupovinu bicikla x 63
    Biciklistički boom u posljednjih nekoliko godina doveo je do toga da je danas u bike shopovima dostupna najrazličitija ponuda bicikala ikada, što može biti pomalo zbunjujuće ako ste novi u biciklizmu...
  • Treniraj kao...Mountain biker! x 19
    Mislav Mironović jedan je od rijetkih Hrvata koji se probio u bijeli svijet. Još ih je manje to napravilo na biciklu, kao on. Skoro nitko jureći niz planinu, preskačući prepreke i izvodeći sulude trik...
  • Biciklizam - krenite u prirodu, trošite kalorije i zabavite se! x 43
    Proljeće je već tu, onih dana kad vam ne treba kišobran uzmite bicikl iz garaže i u prirodu. Uz sporu vožnju koja ne izaziva napor i dozvoljava normalan razgovor, može se pretvoriti u popodnevno druž...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 26.05.2010
Piše:
Sponzorirani članak