Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Hibridni bicikl - gradsko vozilo budućnosti

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Vožnja bicikla čini svijet boljim mjestom za život. Mnogo je razloga koji bi mogli opravdati ovu činjenicu - od brige za vlastito zdravlje, brojne avanture, mnogo zabave na svježem zraku i slično. Sve više se nameće još jedan bitan razlog: Bicikl omogućava jednostavnije kretanje kroz sve veće gradske gužve. S obzirom da su ceste su sve zakrčenije a auti sve skuplji, bicikli se nameću kao najbolji način transporta te najjednostavniji način simultane brige za vlastito tijelo i naš planet.

Hibridni bicikl

Kao svjetski lider u proizvodnji bicikala Giant nastoji približiti biciklizam i pristupačnost bicikala svima. Kako bi opravdali svoje uvjerenje da vožnja bicikla čini svijet boljim mjestom za život, Giant neprekidno ulaže u tehnološke inovacije a jedna od njih su hibridni bicikli.

Što je hibridni bicikl? Jednostavno to je novi način vožnje. To je inteligentni sustav koji spaja snagu ljudskog pedaliranja sa snagom električne baterije. Hibrid nije električni bicikl, to je bicikl koji pruža zadovoljstvo i mogućnost prelaska većih udaljenosti, u kraćem vremenu i s manje napora.

Hibridni bicikl

Zamislite mogućnosti koje pruža hibridni bicikl. Neki ljudi se žele voziti uzbrdo bez prevelike muke, neki žele stići na posao bez "kupanja" u znoju - hibridni bicikl njihove želje pretvara u realnost.

Dovoljno je da jednom probate hibridni bicikl kako bi shvatili jedinstveno iskustvo vožnje korištenjem hibridne tehnologije.

Trenutno se hibridni bicikli mogu pronaći jedino u Giant bike shop-u koji se nalazi u centru grada, Ilica 31 - kod Kerempuha. Ukoliko želite besplatno testirati hibridni bicikl možete se prijaviti u Giant trgovini ili na email: [email protected]

Testiranje će se održati u subotu, 29.05.2010. u Maksimirskom parku od 16.00 do 19.00 sati a o eventualnoj promjeni termina zbog lošeg vremena pravodobno ćete biti obaviješteni.

Sve ostale novosti i ponude u turbosport trgovinama pratite i online:

Objavljeno 26.05.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!