Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Prava sreća: Smoothie za dobro raspoloženje!

Image

Smoothie koji svojim okusom i obiljem nutrijenata poboljšava raspoloženje u trenu!

Borovnice sadrže antioksidans antocijan koji našem tijelu pomaže u svakodnevnoj borbi protiv stresa i smanjuje rizik nastanka raznih opakih bolesti,  a uz to su pune vitamina i minerala, osobito vitamina C i željeza.

Dodatak blitve osigurava i obilje fitonutrijenata te vitamina K, a ista je bogata i beta karotenom kojeg naše tijelo konvertira u vitamin A. Banana je tu da, kao i u većini smoothieja, da malo gustoće te popravi i ublaži okus, te osigura dozu kalija.

Uza sve navedeno i zbog obilja vitamina i minerala koje smo unijeli ovim smoothiejem, kako nam se raspoloženje ne bi popravilo u trenu, znajući koliko smo benefita napravili za svoj organizam? Predlažemo da ovaj smoothie češće konzumirate kao odličan i lagan međuobrok.

Pogledajte video:

Sastojci (za 1 osobu):

  • 1/2 banane
  • 30 g blitve
  • 70 g borovnica
  • 250 ml bademovog mlijeka

smoothie

Priprema:

  1. Blitvu oprati i osušiti te narezati na manje komade. Borovnice oprati i ocijediti, a bananu narezati na veće kolutiće.
  2. Sve sastojke ubaciti u blender i izblendati u konzistenciju kremastog smoothieja. Poslužiti odmah, a po želji se ljeti može dodati i koja kockica leda.

Članak je nastao u suradnji s Kenwood Hrvatska

smoothie

Objavljeno 15.02.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!