Ljubav: Košarice s čokoladom i kikiriki maslacem
Prehrana

Ljubav: Košarice s čokoladom i kikiriki maslacem

Košarice od kikiriki maslaca i čokolade su ultimativna slastica koju morate probati! Zdravi sastojci, izvrsna kremasta tekstura, slatka čokoladna aroma. Ovom zdravom desertu zamjerku neće naći ni najizbirljivija nepca.

Pogledajte video:

Sastojci (za 6 kom):

Za kikiriki sloj:

Za čoko sloj:

  • 50 g crne čokolade
  • 50 g kokosovog ulja
  • 30 g kakao u prahu
  • 1/2 žličice stevije

Za ukrašavanje:

kosarice kikiriki

Priprema:

  1. Za kikiriki sloj: U tavi otopiti kikiriki maslac i 50 g kokosovog ulja. Dodati 40 g whey proteina i aromu vanilije. Dobro promiješati i uliti u male silikonske kalupe. Staviti u hladnjak dok se priprema čokoladni sloj.
  2. Za čokoladni sloj: preostalih 50 g kokosovog ulja i 50 g crne čokolade otopiti u lončiću na laganoj vatri. Dodati kakao u prahu i steviju u otopljenu smjesu i promiješati. Uliti u kalupe preko kikiriki sloja.
  3. Ukrasiti po želji kikirikijem i čipsom od kokosa.
  4. Ostaviti nekoliko sati u hladnjaku da se smjesa stisne, pa pažljivo vaditi iz silikonskih kalupića.

kosarice kikiriki

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • 7 načina kako začiniti seksualni život ! x 13
    Afrodizijaka ima mnogo, i svi su dobri ako vi tako vjerujete. Za neke je znanstveno dokazano a neki su čisti placebo. Dakle, dajte si mašti na volju. Nekima je dovoljan afrodizijak samo što se partner...
  • Ovisnost o slatkoj hrani x 4
    I dalje se svakodnevno susrećemo s psihičkim i fizičkim posljedicama ove ovisnosti koja se nezadrživo širi, naročito među djevojkama i mladim ženama. To stalno ponovno dokazuje koliko je ovisnost o ug...
  • Pazite li na unose nepotrebnih šećera ? x 25
    Od djelovanja na raspoloženje i ponašanje, posebice u djece, preko opterećenja hormonalnog sustava tijela (inzulin), pa do iscrpljivanja zaliha mineralnih tvari iz organizma, bijeli šećer i njegove za...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 18.02.2018
Piše:
Nikolina Dianežević