Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Uz sjajne karakteristike pametnog asistenta do najboljih rezultata

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pametni satovi? Postoji li nešto što vam o njima možemo reći, a da već ne znate?

Koji vam preporučiti, i što o njemu reći? Predmet koji je, ne tako davno, u očima mnogih bio tek rijetko viđen digitalni dragulj na zapešću onih koji su si ga mogli priuštiti, danas je dostupan u svim bojama, cijenama, dizajnima i markama te je postao pristupačan asistent  neophodan gotovo svakome od nas.

S pametnim satovima svakodnevno vježbamo, jedemo, spavamo, plešemo ili vodimo ljubav dok oni brinu o našem stresu, pulsu, kvaliteti sna, seksualnoj aktivnosti i ovulaciji, menstrualnim tegobama, krvnom tlaku ili zakazanom sastanku.

Kako ne bismo pokisli, obavještavaju nas o promjeni vremena, no jednako tako i o prevelikoj buci, brinući se da ne ostanemo gluhi. Dok smo fokusirani na ne mali broj aktivnosti koje nameće današnji tempo života, naš pametni sat  „drži djecu na oku“ i obavještava nas udalje li se predaleko od nas.

Izvedemo li ga u noćni život, mjerit će nam plesne korake i potrošene kalorije dok će nas u uredu podsjećati  da moramo disati ili nakon duljeg razdoblja sjedenja, ustati.

Amazfit

Izgubimo li se na trackingu ili team buildingu u šumi, naš asistent dobro poznaje strane svijeta i izvest će nas na pravi put. Padnemo li, detektirat će pad i obavijestiti najbliže i/ili hitnu da je potrebno poslati pomoć.

Svi ćemo se vjerojatno složiti da je kod korištenja pametnih satova zdravlje visoko na listi prioriteta, no ovi mali gadgeti jednako tako su i atraktivan modni dodatak koji možemo mijenjati i prilagođavati po želji; na primjer možemo mijenjati izgled i boju ekrana kao i odabrati vrstu ili boju remena koji će odgovarati modnom izričaju ili temperamentu.

Amazfit rastući brend pametnih satova

I, upravo ovdje u priču se izvrsno uklapa Amazfit, rastući brend pametnih satova o kojima, ipak, moramo nešto napisati. U današnje vrijeme nije lako iskočiti iz mora konkurencije, dokazati se na tržištu, postati relevantan igrač i stati rame uz rame s velikim brendovima. Stiže li brend iz Kine velika je vjerojatnost da će ući u ring s davno stvorenom i danas doista neopravdanom predrasudom o „kineskoj kvaliteti“.  

T-rex pametni sat

Iz ovih razloga, tvorci Amazfit pametnih satova bacili su kocku na savršen omjer kvalitete, lijepog izgleda i pristupačne cijene. Dobitna kombinacija utjelovljena  u modelu T Rex 2, robusnom satu koji podržava preko 150 praćenja sportskih aktivnosti. Iako je naizgled namijenjen muškarcima, ovaj sat je univerzalan i namijenjen svim zaljubljenicima outdoor sportova.

Robustan kakav je, podsjeća na old-school G-Shock, a testiran je u najekstremnijim vremenskim uvjetima. S obzirom na to da stiže iz Kine, a Kina je kroz povijest pomicala granice, ovaj sat lansiran je čak do svemira kako bi izmjerili njegovu izdržljivost.

Amazfit pametni sat

Za one koji više vole sportsku-eleganciju, Amazfit je, lansirao novu generaciju Bip linije, Bip 3 i Bip 3 Pro pametne satove koje, dokazano, vole nositi i tinejdžerice. A, kako i ne bi?!

S pametnim satom one su fit, boljeg zdravlja, možda malo više cool, a i fora je kada drugima izgleda da “pričaju sa svojim zapešćem“!

Provjerite web shop venkon.hr na kojem se trenutno odvija izuzetna, korisna i zdrava akcija na Amazfit pametne satove.

Objavljeno 11.10.2022.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!