Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Goran Ivanišević, Orlando Fitness Grupa i Kineziološki fakultet Vas pozivaju na SKOK 2011 u Arena centar 30.09.-02.10.

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Riječ je o Sajmu sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita te prateće wellness industrije kojeg prati najveći regionalni kongres fitnessa i aerobika, te međunarodna Pilates & BodyMind konvencija. Organizator je Orlando Fitness Group-a u suradnji s Arena centrom i Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, a njezin glasnogovornik i promotor ove godine je Goran Ivanišević.

Skok 2011

SKOK je međunarodni skup sporta koji obuhvaća nekoliko segmenata:

Sajamski dio za cilj ima predstaviti hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Jedinstveno mjesto na kojem će interes pronaći distributeri fitness profesionalne opreme, kućnih sprava i malih rekvizita, profesionalne sportske opreme (od bicikla, rola, skija, do teniske opreme, igrališta, terena…), zastupnici i proizvođači sportske odjeće i obuće, suplemenata u prehrani i sportske kozmetike. Prezentirati če se razne škole plesa, ronjenja, saveza i udruga sportske rekreacije. Cilj SKOK-a jest osigurati kako malim tako i velikim tvrtkama mogućnost da prezentiraju i predstave svoje ideje, poslove i proizvode vezane isključivo za sport i rekreaciju.

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika očekivano će okupiti veliki broj zaljubljenika u fitness uopće, i to instruktore iz još uvijek najmasovnijeg rekreacijskog oblika vježbanja – aerobike i njenih inačica (poput trenutačno najraširenijeg ZUMBA FITNESSA), ali i čitav niz stručnjaka iz područja fizičke pripreme i osobnog treninga koji će širenjem novih znanja i edukacijom onih koji se direktno brinu o vašem zdravlju ciljano doprinijeti promociji kvalitetnijeg i boljeg života svih žitelja regije. Na jednom mjestu će se dakle naći instruktori aerobike, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije i vrhunski sportaši. Svjetska imena poput Steve Boedta iz Belgije i Jessice Exposito iz Španjolske samo su neka od vrhunskih predstavnika elite fitness svijeta koji će svoju energiju nesebično prenijeti na naše aerobik i fitness stručnjake i to kroz brojne seminare, predavanja i radionice.

Međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove će godine ponovno predstaviti najveća svjetska imena iz područja pilatesa, joge i kineziterapije... Imena poput Jennifer Dahl i Christiane Reiter predstavnice su samog vrha Pilates scene koja će upotpuniti znanja naših instruktora i idejno i programski nam predstaviti kako klasične, tradicionalne, metode treninga, tako i najnovija saznanja u Pilates & BodyMind tehnici vježbanja. Kroz praktične satove bit će demonstrirane i prezentirane nove metode programiranja treninga i kvalitetnog pristupa klijentu.

Zabavni i prezentacijski program biti će posebno organiziran za sve posjetitelje i svojim će se većim dijelom odvijati unutar SKOK FUN ZONE gdje smo za Vas pripremili:

 • premijera novog Reebok & Cirque du Soleil JUKARI Fit to Fly programa vježbanja
 • salsa uz Hrvoja Žaknića
 • Zion Bmx demo show i mala škola bmx trikova
 • besplatne prezentacije najnovijih fitness programa vježbanja - Indoor Cycling, Trx,
 • Zumba Fitness, Kettlebell Training
 • Multipower zona
 • Zagrebačka škola mačevanja
 • badminton - sve što ste htjeli saznati o ovom obliku sportske rekreacije
 • show programi i igre za posjetitelje, savjetovanja o prehrani, zdravlju i tjelovježbi
 • humanitarni SKOK street basket turnir & Pomaganje je uvijek IN by KK Silent Warriors
 • pokretna slikarska platna: CityEX i umjetnici za oboljelu djecu Hrvatske

Ulaz na Sajam u Arena centar je besplatan!
Sve informacije dostupne su na web-stranicama SKOK-a: www.skok.in

Objavljeno 09.09.2011.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!