Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

5 najboljih fitness aplikacija na Apple satu

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Izlaskom Apple Watcha na tržište mnogima su se definicije sata morale malo proširiti. Naime, ovaj sat je teško uopće nazvati satom kad je on tako puno više od toga. Apple Watch je pametni sat koji odlikuje izvrstan dizajn, pregledan zaslon, baterija koja traje cijeli dan, te niz dostupnih aplikacija s kojima ovaj sat postaje jedini uređaj koji trebate.

Jednostavan za korištenje, baš kao i drugi Appleovi uređaji, ovaj sat je zacijelo pronašao mjesto na rukama i mnogih fitness entuzijasta, rekreativaca i profesionalnih sportaša koji će Appleove aplikacije dostupne za ovaj uređaj koristiti u kontroli i nadzoru svojih treninga.

Među najboljim fitness aplikacijama za Apple Watch ističu se:

MyPlate Calorie Tracker

calorie tracker

Jednostavna aplikacija u kojoj korisnik upisuje obroke koje kroz dan unosi, a aplikacija obračunava količinu kalorija te preostale kalorije koje su ostale do zadanog kalorijskog limita. Uz ovu aplikaciju lakše je voditi kontrolu dnevnog kalorijskog unosa te tako regulirati količinu pojedene hrane, ali i gubiti višak kilograma.

U bazi aplikacije nalazi se preko 2 milijuna artikala, a svaki dodatni artikl moguće je samostalno unijeti. Kalorijski limit se obračunava prema unesenim osobnim podacima, a osim što prati napredak, korisniku su dostupne i informacije o unesenim makronutrijentima.

Strava Running and Cycling

apple sat strava

Strava je aplikacija koje prati trkačke ili biciklističke treninge preko GSP. Korisnici mogu pratiti niz vrijednosti, od trajanja treninga, prosječne brzine, prijeđenih kilometara, nagiba, potrošenih kalorija, grafičkog pregleda dužina treninga u proteklih tjedan dana do pregleda prijeđene rute na karti, bilježenja ranije prijeđenih ruta, srčanog otkucaja, kadence i niza drugih podataka koji su potrebni trkačima i biciklistima.

Strava ima i veliku online zajednicu korisnika koji izmjenjuju rezultate i rute, ali i osmišljavaju mjesečne izazove u kojima se natječu. Za one željne dodatnih mogućnosti ove aplikacije, u ponudi je Premium verzija koja nudi tjedne ciljeve u udaljenostima ili trajanju treninga, detaljne analize otkucaja srca, brze preglede podataka po završetku treninga, ali i druge pogodnosti u Strava shopu. 

FitnessBuilder

apple watch

FitnessBuilder je aplikacija kojoj je zadatak da bude "korisnikov osobni trener" koji u cijelosti vodi korisnika u njegovom aktivnom i fitness načinu života. Aplikacija je namijenjena svima, od početnika do fitness veterana, a koriste je fitness profesionalci, treneri i fizioterapeuti.

Nakon otvaranja besplatnog korisničkog računa, dostupno je preko 400 treninga u 16 višetjednih fitness planova. Također, korisniku su dostupni njegovi statistički podaci, uneseni podaci u tjelesnim mjerama te grafovi napretka prema podacima unesenim u određenom periodu.

U Plus verziji, dostupno je preko 1000 treninga i preko 7000 vježbi s videima i fotografijama. U ovoj verziji moguće je kreirati vlastite treninge i stvarati nove podatke. Pro verzija je namijenjena profesionalcima jer daje mogućnost unošenja podataka o klijentu te vođenje i priprema online treninga te slanje treninga klijentu putem aplikacije. PT verzija je namijenjena terapeutima te sadrži 1400 rehabilitacijskih vježbi u slikama i videima te preko 350 protokola.

Runtime

apple watch

Runtime je jednostavna aplikacija za Apple watch koja korisnicima pruža informacije o proteklom vremenu od početka aktivnosti, prijeđenoj udaljenosti, brzini te broju koraka. Osim toga, korisnici mogu pratiti trenutnu lokaciju , razdiobu vremenskih intervala trčanja te uspon koji je odrađen.

Jednostavna aplikacija primjerena početnicima i rekreativnim trkačima koja na jednostavnom sučelju nudi osnovne informacije o trkačkom treningu.

Human - Activity & Calorie Tracker

apple sat

Human je aplikacija koja bilježi podatke o hodanju, trčanju, vožnji bicikla i aktivnostima u zatvorenom prostoru. Od dostupnih informacija Human prikazuje trajanje aktivnosti, prijeđenu udaljenost i potrošene kalorije. Također, korisnici mogu uspoređivati dnevne rezultate i pratiti napredak. Human potiče i stvaranje klubova u kojima se nalaze prijatelji kako bi se korisnike dodatno motiviralo na aktivnost.

Aplikacija prepoznaje i sve aktivnosti u zatvorenom te mjeri intenzitet i okvirnu potrošnju kalorija. Za sve aktivnosti na otvorenom, dostupne su mape s detaljima kretanja.

Objavljeno 23.02.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!