Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Pročekirajte i komentirajte: Vani je novi dizajn Fitness.com.hr Webshopa

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Prije nekoliko dana svjetlo dana ugledao je novi dizajn Fitness.com.hr Webshopa, najvećeg specijaliziranog fitness webshopa u Hrvatskoj. Pogledajte ga OVDJE.

U želji da i dalje dobivamo samo najbolje ocjene svojih korisnika, novi Webshop smo napravili prateći najnovije trendove u industriji te slijedeći smjernice recentnih istraživanja iz toga područja.

Primjerice, Fitness.com.hr Webshop je jedinstveni webshop u Hrvatskoj s preko 15.000 recenzija kupaca, što svakom novom kupcu čini odabir proizvoda jednostavnijim: ispod svakog artikla nalaze se recenzije ranijih kupaca koji ocjenjuju proizvod i iznose svoje dojmove. 

recenzije

Također, na Webshopu je moguće proizvode pretraživati po kategorijama najpopularnijih proizvoda, izdvojenih proizvoda i proizvoda koji su na akciji, što je za kupce iznimno korisno i jako dobro prihvaćeno. 

izdvojeno

Novi Webshop je prilagođen i korisnicima na mobitelima i tabletima kako bi iskustvo njihove kupnje bilo na najvišoj razini, intuitivno, jednostavno i „user friendly“.

web

Suvremeni dizajn s velikim fotografijama proizvoda i prozračnom podlogom omogućavaju korisniku jednostavno dobivanje informacija, pregledavanje kategorija i proizvoda i uživanje u kupnji.

Sa svakodnevnim dodavanjem novih proizvoda u Fitness.com.hr Webshop te novim dizajnom želja nam je zadovoljiti i najzahtjevnije kupce i naš Webshop učiniti vašim mjestom ugodne i pouzdane kupnje.

U kategorijama webshopa: Dodaci prehrani, Fitness oprema, Hrana i Oprema naći ćete sve što trebate bez obzira jeste li sportaš, rekreativac ili samo netko tko pazi što jede i želi dobrim izborom namirnica doprinijeti zdravlju. Također, iz naše bogate ponude možete opremiti kućni gym ili prostor za vježbanje, ali i komercijalni gym ili fitness centar koji će zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih klijenata. 

web

Kako su korisnici uvijek najbolje zrcalo kvalitete našeg rada, voljeli bismo čuti i vaše dojmove o novom dizajnu Fitness.com.hr Webshopa, pa vas molimo da odgovorite na kratku anketu u nastavku:

 

Hvala vam što ste s nama sve ove godine!

Vaš Fitness.com.hr Webshop!

Objavljeno 08.06.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!