Vježbaj kod kuće - pogledaj najpopularniju fitness opremu za kućni trening!

Kako imati lijepu, zdravu i njegovanu kožu i nakon sunčanja?

Image

Kada pomislimo na ljeto i odlazak na plažu, mnogima se odmah učini da osjeća miris kokosa i krema za njegu i zaštitu od sunca, pripremljenih od ovog čudesnog ploda. Drugi će reći da im je odlazak na more bez kvalitetne kreme za zaštitu od sunca potpuno nezamisliv. I zaista – u pravu su!

Kad se spremate na more, svakako uz kupaći kostim, ručnik, nešto lagane hrane i dovoljno tekućine morate imati i – kvalitetnu kremu za zaštitu od sunca i njegu nakon sunčanja!

Lijepa, zdrava te njegovana koža i nakon sunčanja!

Uz Afroditinu marmeladu, ovog ljeta najviše pozornosti privlači i jogurt iz Afroditina Sun Care asortimana. Također divno miriše i ugađa koži osvježavajućom kokosovom vodom. Lagana formula ugodno hladi, smiruje i koži nakon sunčanja vraća izgubljenu vlagu. Dodani karité maslac hrani i regenerira, a šipkovo ulje, bogato vitaminom E, pridonosi obnovi stanica kože, vraća mekoću i elastičnost.

kokos

Jogurt za tijelo sa 100% kokosovom vodom!

jogurt krema

Hidratantna, a ujedno obnavljujuća terapija, koja nudi čistu snagu svježine i maženje kože sa 100% kokosovom vodom! Koži, nakon sunčanja, vraća izgubljenu vlagu, ugodno je hladi, umiruje i brine se za njezinu aktivnu regeneraciju.

Jeste li znali?

kokos krema

U tropskim državama kokosovu vodu nazivaju tekućina života. Ona sadrži elektrolitsku ravnotežu jednaku onoj u našoj krvi, a po sastavu je vrlo slična međustaničnoj tekućini, zato je stanice lako apsorbiraju. Bogata je vitaminima B-kompleksa i vitaminom C te za zdravlje najvažnijim mineralima.

Dodatno: Na raspolaganju je i Sun Care Mlijeko nakon sunčanja za smirenje kože u trenu i osvježenje kože nakon sunčanja s aloe verom!

Dočarajte si nezaboravno ljeto sa SUN CARE proizvodima Kozmetike Afrodita, a za više informacija pogledajte na Afroditinoj službenoj stranici.

Objavljeno 13.07.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!