Stručnjaci pronašli način: Evo kako potaknuti svoju prirodnu energiju!
Lifestyle

Stručnjaci pronašli način: Evo kako potaknuti svoju prirodnu energiju!

Nova godina, nove odluke! Nakon blagdana tijekom kojih tek rijetki mare za umjerenost u jelu i piću, s početkom nove godine biramo živjeti zdravije. Uz više tjelovježbe i kretanja, svakako je važno obratiti pažnju i na prehrambene navike te unos šećera i kofeina.

Jeste li i vi među onima koji ne mogu započeti dan bez snažne doze kofeina i posežete za slatkim kada god osjetite manjak energije? Vjerojatno ste već i sami primijetili da vas ta strategija možda nakratko i “podigne“, ali umoru i iscrpljenosti ne možete zadugo pobjeći.

Navike nije lako mijenjati, ali vrijedi pokušati. I vi možete potaknuti svoju prirodnu energiju!

Potpuno u trendu sa zahtjevima osviještenih potrošača, u potrazi za osvježenjem koje će potaknuti prirodnu energiju, hrvatski stručnjaci razvili su HIGHER - energetski booster baziran na prirodnim sastojcima, što predstavlja inovaciju u kategoriji energetskih napitaka na hrvatskom tržištu.

Higher

HIGHER je inovativni napitak prirodnog i blagog okusa limuna i mente, bez šećera, kofeina i kalorija te bez umjetnih boja i umjetnih aroma. Donosi jedinstven spoj biljnih ekstrakata te minerala i vitamina, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uz B-vitamine potrebne za stvaranje energije, tu su minerali cink i selen koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta i zaštite stanica, te aminokiselina taurin.

Specifična je i kombinacija ekstrakata dviju moćnih biljaka - mace i ginsenga. Maca, biljka planinskog masiva Anda, vitalni je sastojak prehrane još od Inka, čije se djelovanje na energiju, raspoloženje, ali i libido prenosi generacijama do današnjih dana. Ginseng, simbol tradicionalne kineske medicine već se tisućljećima povezuje s općom vitalnošću te mentalnim i tjelesnim sposobnostima.

Svi ovi revitalizirajući sastojci, zaokruženi sokovima i prirodnim aromama citrusa, čine savršen blago-gazirani užitak koji daje energetski boost!

Potaknite svoju prirodnu energiju uz osvježavajući okus limuna i ugodnu svježinu mente, bez šećera, kofeina i kalorija.

Ovdje saznajte više i potaknite svoju prirodnu energiju!

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Voda - koje su količine preporučene za vrijeme treninga x 21
    Za svakih pola kilograma izgubljenih tijekom treninga potrebno je popiti 2 čaše, odnosno 4 dcl vode kako bismo nadoknadili izgubljenu tekućinu. Koliko smo hidrirani najbolje možemo procijeniti po boj...
  • Opskrba tekućinom - preporuka stručnjaka G.A.Z.-a x 2
    Voda čini 50 do 70% ljudskog organizma, ovisno o starosti, spolu i tjelesnoj građi. Sa starošću taj postotak pada, a raste sa povećanom tjelesnom aktivnošću. Organizam mora biti dostatno opskrbljen te...
  • Oporavak energetskih zaliha (Refueling) x 7
    To je tehnika korištenja raznih suplemenata (ugljikohidrata) da bi se dobilo pogonsko gorivo u mišićima i jetri. Od trenutka kad sjednete na "bike" i stisnete pedale, počnete trošiti energiju ; od duž...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 07.01.2019
Piše:
Sponzorirani članak