Tjedna akcija: do 30% popusta na sve Bulk Powders proizvode!

Fitness.com.hr slavi deseti rođendan: Darujemo vas sa 100 Proteinella!!

Image

Dragi Fitovci,

imamo nešto jako lijepo za podijeliti s vama!!

Kod nas na Fitness.com.hr-u je ovo jedna obljetnička godina, a nedavno smo dosegli i još jedan veliki rezultat i odlučili smo svoje slavlje podijeliti i s vama!

2016. godina je naša godina slavlja! Fitness.com.hr portal ove godine slavi svoj 10. rođendan, a Fitness.com.hr webshop ove godine slavi 5 godina postojanja! U godinama koje su za nama naš tim je zaista uložio puno energije, entuzijazma i truda, ali danas se ponosno možemo pohvaliti da smo najposjećeniji i vodeći fitness portal u Hrvatskoj.

Tome, naravno, doprinose svi naši autori koji svojim stručnim člancima svakodnevno dijele svoja iskustva i znanja s čitateljima iz cijele regije, ali i čitatelji svojim komentarima, kritikama i pohvalama.

Od pokretanja do danas, na našem portalu je objavljeno preko 1.500 stručnih članaka te smo referentno mjesto za sve relevantne informacije iz svijeta fitnessa, zdravlja i zdrave prehrane.

Među našim autorima su najveći stručnjaci iz područja kineziologije, kineziterapije i nutricionizma koji na mjesečnoj razini prenose znanja više od 600.000 posjetitelja našeg portala.

No, ponosni smo na još jedan rezultat:

Iz Fitness.com.hr webshopa je nedavno poslan 100.000-ti paket što je dokaz povjerenja kupaca u naš rad. Svakodnevno šaljemo stotine paketa po cijeloj Hrvatskoj, a reakcija naših kupaca koje pristižu su izvrsne, što je naša misao vodilja i za budućnost.

Povodom ovih velikih rezultata odlučili smo slavlje podijeliti s vama na najslađi način!

100 Proteinella

Fitness.com.hr povodom 10 obljetnice i 100.000 poslanih paketa, nagrađuje posjetitelje i kupce sa 100 Proteinella!!!

Čitatelje darujemo s Proteinellama super crunch, najboljim hrskavim proteinskim namazom od belgijske čokolade kojeg možete jesti bez grižnje savjesti. Uživajte u Proteinella okusu!

Što trebate učiniti?

U ponedjeljak (16.5.), od 8:00 h, prvih 100 kupaca u Fitness.com.hr webshopu dobiva na dar Proteinellu super crunch! Prvih 100 kupaca može naručiti bilo što na webshopu i dobiti će gratis Proteinellu!

Više o Proteinelli pogledajte u videu (za napad iznenadne želje za Proteinellom ne odgovaramo):

Vidimo se u ponedjeljak u 08:00 h :), prvih 100 kupaca neka nam jave svakako svoja slatka iskustva s Proteinellom.

Hvala svima na ukazanom povjerenju, u budućnosti ćemo biti još bolji!

Objavljeno 12.05.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!