Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Fitness.com.hr izazov: Pogledajte tko je napravio najviše bugarskih iskoraka sa skokom

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Okončan je i Fitness.com.hr izazov br. 14!

Nakon 15 dana trajanja Fitness.com.hr izazova imamo pobjednicu i pobjednika koji su napravili najviše pravilnih bugarskih iskoraka sa skokom. Pobjednici su zadatak izvršili prema zadanim pravilima, te je stručni žiri njihovo izvršenje zadatka proglasio najboljim!

Pobjednici su:

Toni Capan, u kategoriji muškaraca, s 83 bugarska iskoraka sa skokom

Antoneta Kući, u kategoriji žena, s 51 bugarskim iskorakom sa skokom

Fitness.com.hr izazov powered by Jamnica ProSport

jamnica prosport

Jamnica ProSport podržava sve one koji redovito vježbaju i drže do svojeg zdravlja i tjelesne forme. U želji da dodatno motivira vježbače na važnost redovne fizičke aktivnosti Jamnica ProSport se uključila u Fitness.com.hr izazov te najbolje vježbače nagrađuje poklon paketom!

Nagrade

Nagradu dobivaju 1 žena i 1 muškarac koji su napravili najviše pravilnih bugarskih iskoraka sa skokom. Dobitnici biraju nagradu po želji u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna.

nagrada

Uz odabranu nagradu iz Fitness.com.hr webshopa, dobitnici nagrade dobivaju i Jamnica ProSport poklon paket. Fitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle i poklon paket na kućnu adresu, besplatnom dostavom.

Pravila Fitness.com.hr izazova

Za sudjelovanje u Izazovu, sudionici moraju poslati svoje video materijale do zadanog roka, nakon čega stručni žiri Fitness.com.hr-a pregledava sve zaprimljene materijale i donosi odluku o pobjednicima.

Uvjet za sudjelovanje je pravilna izvedba zadatka te dobro snimljen materijal na kojem se jasno vide svi parametri vježbe potrebni za donošenje ocjene o valjanosti.

Cilj mjesečnih Fitness.com.hr izazova je nagrađivanje najboljih vježbača i poticanje što većeg broja vježbača da se uključi u izazov i pokaže kako se forma održava tijekom cijele godine.

Novi izazov očekujte u srijedu 2. studenoga.

Objavljeno 20.10.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!