Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Fitness.com.hr, nakon Best Buy Award osvojio i QUDAL - QUality meDAL, certifikat kvalitete!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Ponosno objavljujemo da je Fitness.com.hr nositelj dva vrijedna digitalna certifikata kvalitete Best Buy Award i QUDAL - QUality meDAL koje smo osvojili u 2017. godini zahvaljujući zadovoljnim klijentima, profesionalnim sportašima i rekreativcima!

Nakon što je u srpnju 2017. godine Fitness.com.hr osvojio Best Buy Award, digitalni certifikat najboljeg omjera cijene i kvalitete, u rujnu nam je dodijeljena i nagrada QUDAL - QUality meDAL, digitalni certifikat kvalitete.

Fitness.com.hr je u najnovijem Best Buy Award SPORT 2016/2017 istraživanju u Republici Hrvatskoj, koje mjeri iskustvo i zadovoljstvo potrošača o tome tko na tržištu daje uistinu najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda i opreme za sport, osvojio prvo mjesto u barem jednoj od ispitanih kategorija.

Po čemu smo najbolji?

  • Imamo više od 70.000 kupaca koji svoje narudžbe šalju iz svih dijelova Hrvatske, a dosad je iz našeg webshopa poslano više od 130.000 narudžbi/paketa.
  • S više od 2.600 proizvoda u ponudi, Fitness.com.hr webshop je internetska trgovina s najvećom ponudom dodataka prehrani i fitness opreme za rekreativne, profesionalne sportaše i sportske klubove.
  • U internom istraživanju kupci su ocijenili uslugu webshopa s prosječnom ocjenom 4,85 / 5 što je dokaz zadovoljstva naših kupaca uslugom i proizvodima koje nudimo. 
  • Imamo više od 15.000 unikatnih recenzija proizvoda, što svakom posjetitelju webshopa olakšava kupnju jer recenzije pišu stvarni kupci, nakon zaprimanja naručenih proizvoda. 
  • Svaki kupac ima pravo na besplatni povrat proizvoda u roku 14 dana, što kupcima daje sigurnost u slučaju pogrešne kupnje.
  • 100% sigurna kupovina koju potvrđuju vjerni kupci koji su s nama od prvoga dana postojanja webshopa

Više o istraživanjima

Švicarska organizacija ICERTIAS - International Certification Association GmbH, provela je navedeno istraživanje Best Buy Award Sport Croatia 2016/2017 putem web ankete tijekom srpnja 2016, a istraživanje QUDAL - QUality meDAL Croatia SPORT 2017/2018 provela je putem web-ankete tijekom kolovoza i rujna 2017.

Fitness.com.hr osvojio je najveći broj glasova ispitanika najnovijeg QUDAL - QUality meDAL SPORT 2017/2018. istraživanja provedenog u Hrvatskoj.

QUDAL – QUality meDAL je program/projekt nagrađivanja proizvoda, usluga i drugih subjekata koji nude najvišu razinu kvalitete na tržištu, koje se provodi temeljem istraživanja tržišta u skladu s međunarodno priznatim istraživačkim metodama.

QUDAL – QUality meDAL nagrada označava najveći rang kvalitete i može je imati samo jedan brand u svakoj tržišnoj kategoriji. Fitness.com.hr osvojio je Qudal medalju u svojoj kategoriji.

Fitness.com.hr se s osvojenom Qudal medaljom pridružio grupi svjetski priznatih brendova kao što su Allianz, Barilla, Bosch, Danone, Dr. Oetker, Dietpharm, Heineken, Henkel, HP, Head & Shoulders, Lactalis, Lidl, Nestlé, Nike, Procter&Gamble, Unilever, Vodafone, VW i brojni drugi.

Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali našu kvalitetu! Kao i uvijek dosad, sve nagrade ćemo iskoristiti za dodatnu motivaciju da u budućnosti budemo još bolji!

Sve proizvode iz ponude fitness.com.hr webshopa možete pogledati ovdje.

Objavljeno 18.10.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!