Fitness centar Anatomska Centrala idealno je mjesto da započnete rad na svom “novom” tijelu!

Image

Anatomska Centrala nalazi se na zapadnom dijelu grada Zagreba, Zagrebačka cesta 143a.

Mudro sakrivena u podrumskom dijelu zgrade daje prostoru poseban šarm: dekorirana motivacijskim grafitima i ugodne temperature, čak i pri punom kapacitetu te ljetnim vrućinama, prostire se na 700m2 te sadrži klasičnu teretanu opremljenu raznovrsnim kardio spravama, spravama za jačanje mišića i mnoštvom rekvizita koji svaki trening čine lako prilagodljivim potrebama pojedinca.

Anatomska centrala

Naravno, tu su i dvorane za grupne treninge i borilačke sportove: dvorana za pilates, ogromna dvorana za borilačke sportove od 160 m2 potpuno prekrivena tatamijem s nekoliko različitih boks vreća, te drugim, raznim rekvizitima od bučica, girja, sandbagova, TRX-ova, bugarskih vreća, plyo boxova itd...

Naši fitness programi su koncipirani sukladno suvremenim metodama rada prateći najnovije informacije iz svijeta fitnessa i rekreacije. Prilagođeni su početnicima, rekreativcima i sportašima, bilo da se radi o jačem ili "nježnijem" spolu.

Uz sve navedeno, izdvojili bi dvoranu posebno opremljenu za totalni novitet u svijetu fitness industrije - PRO SKI UP dvoranu, u kojoj se nalazi 10 PRO SKI SIMULATORA na kojima se provode specifični treninzi s velikim brojem ponavljanja i kombinacijom izometrične i koncentrične kontrakcije. Kompletan program PRO SKI UP treninga osmislili su prof. Davor Puhak i prof. Damir Pekas u suradnji s bivšom hrvatskom skijaškom reprezentativkom Nikom Fleiss.

Anatomska centrala

U danas veoma popularnom terminu ”funkcionalnog treninga”, prof. Damir Pekas oformio je grupu rekreativaca, koji pod njegovim budnim okom, kao i njegovih kolega, provede High intensity trening nazvan Military Drill. Najkompletniji trening koji tretira sve bitne motoričke osobine: snagu, koordinaciju, eksplozivnost, brzinu i izdržljivost. Budite spremni jer - MD će iz vas izvući ono „najgore“!

Anatomska centrala

Uz sve navedeno imamo i širok izbor grupnih programa. Grupni programi prilagođeni su svakome, bez obzira jeste li početnik ili profesionalni sportaš.

Najnoviji program za žene je ”TNS” (Trbuh-Noge-Stražnjica) - TNS je metabolički trening koji je prvenstveno namijenjen topljenju masnog tkiva, definiciji mišića, ubrzavanju metabolizma te cjelokupnoj transformaciji u obliku značajnog povećanja ;sportske izvedbe i zdravlja općenito. Program je vođen prema poznatom ”BodyShred” principu treninga gdje aktiviramo sve mišiće, kao i kardiovaskularni sustav, s naglaskom na navedene skupine mišića koje su ženama posebno važne. TNS je dinamičan, efikasan, zanimljiv, različit, prilagodljiv te povećava energetsku potrošnju za vrijeme i nakon treninga uz veliki izbor vježbi… Osim dokazane efikasnosti, ovaj oblik treninga također je jako zanimljiv polaznicima jer je svaki trening drugačiji.

Od ostalih programa za žene u ponudi imamo: Body Toning , Cardio Pilates i Zumbu.

Anatomska centrala

Ukoliko netko više voli vježbati odmah nakon posla te pritom izbaciti iz sebe sav stres nakupljen tijekom radnog dana tu je za vas After WORKout! Ova grupa je u osnivanju I održavati će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:30, odmah nakon posla J. Ovim putem pozivamo vas da rezervirate svoje mjesto u grupi jer je broj mjesta ograničen.

Naši educirani treneri pomoći će vam u svladavanju raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju vašem stupnju spremnosti i afiniteta te će vas voditi kroz svaki korak treninga, znojeći se zajedno s vama, gurajući vas do krajnjih granica - u pozitivnom smislu. :) Ovisno o tome koji je vaš cilj vježbanja, uz stručan nadzor trenera, prilagodit ćemo vaš trening i dovesti vas do željenog cilja.

Naš cilj je klijentima osigurati sve uvjete kako bi postigli najbolje rezultate, a naša filozofija je biti na usluzi vama, našem klijentu te na ljubazan i profesionalan način potaknuti vas na unapređenje vašeg fitness statusa do željene razine.

AC odlikuje ljubazno osoblje, koje vam stoji na raspolaganju te će spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Uz sve to opuštena i prijateljska atmosfera, uz konstantan nadzor naših trenera, učinit će vaše rezultate potpunima.

Fitnes centar Anatomska Centrala gotovo svaki tjedan ima razne akcije, na sve svoje usluge, kako bi cijenama bili što pristupačniji našim klijentima. O trenutnim našim akcijama, bacite pogled na sliku ispod članka.

Također, u sklopu fitness centra, možete kupiti proteinske i ostale dodatke prehrani koji trebaju svakom vježbaču, prije, za vrijeme i poslije treninga, te popiti ukusan shake.

Biti “FIT” nije samo cilj, biti “FIT” je putovanje.

AC Team je tu za vas, na svakom koraku! - Krenimo zajedno!

WEB: http://www.anatomska-centrala.com

FB: https://www.facebook.com/anatomskacentrala.ac/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/anatomska_centrala/

KONTAKT:

Tel: 01/789-9797

Mail: [email protected]

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak - petak | 06:00 - 22:30

Subota | 09:00 - 21:00

Nedjelja | 17:00 - 21:00

Anatomska centrala

Objavljeno 11.10.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!