Klikni i iskoristi do 30% popusta na fitness kardio sprave

Vrijeme darivanja: Iskoristite božićne popuste i uživajte u shoppingu!

Image

Provjerite naš božićni kalendar i iskoristite super akcije!

Fitness.com.hr daruje SVAKI dan! Prosinac je mjesec darivanja, a mi na Fitness.com.hr-u smo odlučili cijeli mjesec, svaki dan, svojim vjernim čitateljima i kupcima, darovati popuste na neke od najtraženijih artikala.

Na akciji su artikli iz svih naših kategorija: od dodataka prehrani do fitness opreme, kako one sitne za trening kod kuće, do vrhunskih kardio sprava čije korištenje će vam pomoći u ostvarenje fitness ciljeva. Prosinac je počeo slatko, našim najdražim proteinskim čokoladnim namazom, Proteinellom, a ono što slijedi sigurno će vas jako razveseliti!

Vaš zadatak je zapravo vrlo jednostavan, provjerite svaki dan veliki božićni kalendar i doznajte koji je od artikla taj dan na popustu i ugrabite darove za sebe i drage ljude po super cijenama.

bozicni kalendar

Sigurni smo da će svi pronaći nešto za sebe, bitno je samo da budete brzi i provjeravate popuste svakodnevno!

No, i to smo vam pokušali olakšati! Ako mislite da se nećete sjetiti svaki dan provjeriti koji je popust na akciji, na Fitness.com.hr webshopu smo smislili nešto još bolje: upišite svoj e-mail na ovom linku i svakodnevno ćete dobivati obavijest o popustu koji je taj dan aktualan.

slider bozic

Dodatno, za svaku kupnju koju napravite u prosincu, dostava je - BESPLATNA!

Pratite božićni FIT kalendar svakodnevno i zgrabite vrhunske popuste!

Darujte sebe i sebi drage ljude i novu 2017. godinu dočekajte spremni!

Objavljeno 05.12.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!