Black Jack Gym – mjesto gdje stanuje vaša super forma!
Lifestyle

Black Jack Gym – mjesto gdje stanuje vaša super forma!

Živite u Velikoj Gorici ili okolici i odlučili ste krenuti s vježbanjem? Potrebno vam je malo vremena, puno volje i dobra teretana! Naša preporuka je Fitness centar Black Jack Gym koji postoji još od 1999. godine, a koji se profilirao kao najbolje mjesto za vježbanje u Velikoj Gorici, ali i šire, što su prepoznali mnogi vježbači koji su stalni članovi ovog centra.

„Black Jack Gym je mjesto na kome dobro zdravlje i odlična fizička forma postaju vaš stil života, a lijepo i oblikovano tijelo vaš standard.“, ističu iz centra, a njihovu tezu potvrđuju vježbači koji imaju za ovaj centar samo riječi hvale.

black jack gym

Vrhunska opremljenost!

Black Jack Gym nalazi se u prostranom novoizgrađenom centru i prostire se na 1300 m2 na tri etaže. Na prvoj etaži u prizemlju nalazi se info pult s muškim i ženskim garderobama, sanitarnim čvorovima i dvoranom za funkcionalni trening koja se prostire na 180 m2.

Na drugoj etaži se nalaze dvije dvorane za grupne treninge. Jedna dvorana se prostire na 180 m2, a druga na 100 m2. Na trećoj etaži se nalazi teretana u površini od 400 m2.

Kompletan prostor je grijan, klimatiziran i ventiliran po najnovijim europskim standardima. Uz savršenu organizaciju i stručni nadzor trenera članovima se nudi nekoliko programa idealnih za modernog muškarca i ženu.

black jack gym

Bez obzira je li vam cilj povećanje mišićne mase, redukcija viška kilograma ili oblikovanje tijela, fitness centar Black Jack Gym opremljen je spravama i kardio linijom koje će vam pomoći u realizaciji toga cilja.

Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi donijeti će vam izuzetnu tjelesnu i psihičku formu bez iscrpljivanja. Budite u top formi i održavajte kondiciju uz naše trenere počevši od početnog do naprednog stupnja. Osim klasičnih rekreacijskih aktivnosti centar se bavi i pripremom natjecatelja te smo i u tom segmentu okupili vrhunski tim mladih i perspektivnih natjecatelja koji su do sada osvajali sva prestižna domaća i međunarodna prvenstva, te smo izuzetno ponosni na njih.

Imajte na umu: Vježbanjem u fitness centru smanjiti ćete stres, poboljšati kvalitetu života, ojačati imunitet te postići osjećaj dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Vidimo se u fitness centru Black Jack Gym (Kolodvorska 96, Velika Gorica)

black jack gym

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Da li znamo kako naš mišić radi tijekom treninga ? x 15
    Veoma je lako zaključiti da je fitness sport zasnovan na mišićima i sve u vezi njih. Umaramo ih, hranimo, odmaramo, pa opet sve ovo ponovo. Kao što znate, svaki od ovih faktora mora se kombinirati kak...
  • Aktivni i zdravi i u srebrnim godinama x 7
    Je li moguće, kao s dobrim vinom, da s godinama budemo sve bolje ? U neku ruku da, i to održavajući zdravlje i tjelesnu aktivnost. Istraživanja pokazuju da osobe treće životne dobi koje ostaju tjelesn...
  • Želite postati aerobik instruktor ? x 2
    Ako ste početnica među aerobik trenerima ili razmišljate o bavljenju ovim poslom evo nekoliko savjeta o tome kako se pripremiti za trening i na što trebate obratiti pažnju. Ako već jeste aerobik instr...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 15.04.2018
Piše:
Sponzorirani članak