Klikni i iskoristi do 30% popusta na fitness kardio sprave

Prepustite djecu u sigurne ruke dok vi trenirate!

Image

Vjerujemo kako često propuštate otići na trening poslije posla jer nemate kome ostaviti dijete na čuvanje. Partner je morao ostati dulje na poslu ili je na poslovnom putu, a vi morate žuriti pokupiti dijete iz vrtića. Ako ste se pronašli u ovom opisu na dobrom ste mjestu.

Allegra premium fitness i wellness centar prvi je centar takve vrste u Zagrebu koji je uvidio potrebu i pokrenuo sportsko/kreativnu igraonicu za djecu, u kojoj bezbrižno možete ostaviti svoje dijete dok ste vi na nekom od mnogobrojnih treninga koje centar nudi ili se opuštate u wellness zoni. Centar se nalazi u ulici Josipa Marohnića 1 (bivši Hypo centar, sada City plaza Zagreb).

Igraonica je zamišljena da se kroz razne sportske igrice utječe na razvoj  koordinacije, brzine i preciznost djece kao i na usavršavanje prirodnih oblika kretanja. Predviđeno trajanje igraonice je 2h tijekom kojih imate dovoljno vremena za vježbanje i relaksaciju dok se za Vaše dijete brine magistra kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Programi su namijenjeni djeci od 3-10 godina. Osim sportskog dijela osmišljen je i kreativan kutak u kojem će se odvijati projekcije zabavno-edukativnog sadržaja, kao i razne druge kreativne aktivnosti, od ukrašavanja prostora do crtanja.

Sada više nemate izliku za propuštanje treninga. Prepustite svoje dijete u ruke stručnjaka dok vi bezbrižno vježbate i opuštate se!

Više informacija o samom centru i igraonici saznajte na Facebook stranici Allegra fitness&wellness centar  ili nazovite na broj telefona 01 5565 915.

Allegra igraonica

Objavljeno 22.02.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!