Zelena jaja za doručak

zelena jaja

Jutros sam napravila svoja draga zelena jaja. Kad sam objavil fotku na instagramu više mi se ljudi javilo s pitanjem o pripremi i sastojcima, pa sam odlučila recept objaviti i ovdje, kad je očito zanimljiv.

Ako se pitate kakav je okus ovih jaja odgovor na to je isto - zanimljiv. Puno je sočnije od običnih jaja i ima neku dodatnu svježinu za koju je zaduženo povrće. 

Osim toga, ako znamo nutritivnu vrijednost blitve i jaja onda je jasno da je ovo savršen početak dana. 

Blitvu dobro operete i što bolje možete ocijedite od vode. Ubacite je u blender i dodate jaja i sol pa sve izblendate do potpuno jednolične tekućine. 

Na tavi zagrijete malo kokosovog ulja pa kad je toplo izlijete smjesu jaja i blitve pa pokrijete. Pečete na umjerenoj vatri. 

Kad su jaja pri kraju, otklopite ih i ostavite da se tako peku još malo, da ispari sva voda iz njih. 

Jaja su gotova kad s fornje strane nema mekanih dijelova smjese. Ne možete promašiti. 

Kad su gotova, maknite ih s ploče i ostavite poklopljena oko minute, da se malo upare i lagano izvade iz tave. 

Uživajte. 

zelena jaja

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
11
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija