Tjestenina sa špinatom

tjestenina špinat

Ovo može biti samostalan obrok, ali može biti prilog uz neki komad mesa ili ribe, što je bio moj slučaj - odrezak tune se skroz ok sljubio s ovako pripremljenom tjesteninom. 

Sastojci: 

  • 60 g tjestenine po izboru
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 češnja češnjaka, narezan na što sitnije
  • 50 g baby špinata
  • 2 žlice ribanog parmezana
  • sol, papar

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, pa kad je gotova procijedite. U posudi u kojoj se kuhala zagrijte ulje pa stavite da se češnjak zacakli a potom dodajte tjesteninu i promiješajte da se sljubi. Nakon 30-ak sec skinite s ploče i istresite na tanjur. Dodajte špinat i samo dobro promiješajte prije serviranja. 

Tunu sam ispekla na dobro zagrijanoj gril tavi, samo nabrzinu sa svake strane po oko 2 minute, da se speče, a unutra ostane mekana i sočna. 

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
3
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija