Jedna jako posebna i malo drugačija kajgana

Ako ste raspoloženi za jednu malo drugačiju kajganu koja je i malo drugačijeg okusa, onda biste mogli probati ovu koja se radi od tofua.

Znamo da zvuči kao veliki gastro izazov, ali vjerujem da će ovaj obrok cijeniti svi oni koji ne jedu namirnice životinjskoj porijekla.

Pa evo, nek se nađe... 

Sastojci

50 g dimljenog tofua
150 g običnog mekanog tofua
povrće po želji (rajčica, paprika, luk...)
prstohvat himalajske soli
malo kurkume
malo sojinog mlijeka
maslinovo ulje

Priprema

Na malo maslinovog ulja popržite sitno nasjeckani dimljeni tofu i povrće po želji.

Za to vrijeme u posudi izmrvite običan tofu – ako je jako suh, možete mu dodati malo sojinog mlijeka, sve skupa dodajte u tavicu.

Tofu i povrće začinite s malo kurkume u prahu i himalajskom soli. Pržite minutu ili dvije te poslužite. Dobar tek!

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
3
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija